Menu Premium
Loading...

Indiekings met Grotman over Tribal and Error

16/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de vorige Indiekings maakte Emiel zijn entree en waren de Ostrich Banditos er om over hun game Westerado te praten. Ditmaal is Emiel langs geweest op de HKU om daar een kijkje te nemen in de keuken van Grotman en hen te spreken over Tribal and Error.

De naam Grotman komt je misschien wel bekend voor, helemaal als je op Firstlook 2014 was. Ze stonden daar namelijk met hun game Tribal and Error. Het is een puzzle-game over taal. Je gaat namelijk terug in de tijd met een old school tape-recorder om daar zowel een nieuwe taal te leren als dit door te geven aan anderen. Welke taal wordt er gesproken? Geen, en dat is misschien wel het opmerkelijkste aan die game; het is voor iedereen, waar je ook vandaan komt. Naast hun bezoek aan Firstlook 2014, is Grotman ook te vinden op Steam Green Light waar ze veel positieve reacties hebben gekregen.

Boris en Emiel bespreken, voordat ze doorgaan naar Grotman, wat de term indie op dit moment precies inhoudt, waardoor Emiel een moeilijke vraag voor zijn kiezen krijgt. Check dus snel deze tweede Indiekings met Grotman over Tribal and Error.

Indiekings met Grotman over Tribal and Error

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch