Menu Premium
Loading...

Indiekings met Casual Connect Europe 2015

22/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Casual games zijn tegenwoordig overal en onze eigen JJ en Emiel bezoeken Casual Connect Europe 2015 om de wereld van casual games eens lekker te verkennen. Nu weet je misschien dat JJ een groot voorstander is van verhalende games, die niet persé intesse gameplay momenten bevatten. En of Emiel’s indie-hart sneller gaat kloppen van de games die op Casual Connect staan is natuurlijk nog meer de vraag. Ben jij benieuwd naar wat casual games precies zijn en wat JJ en Emiel er van vinden? Kijk dan snel Indiekings met Casual Connect Europe 2015!

Casual Connect is een jaarlijks evenement dat wereldwijd gehouden wordt in meerdere edities. Zo is er bijvoorbeeld Casual Connect Europe, Casual Connect Asia, Casual Connect USA, Casual Connect Israel en Casual Connect Eastern Europe. Tijdens deze evenementen komen verschillende bedrijven uit de casual game-industrie samen om contacten, ideeën en producten uit te wisselen. Er is meer dan genoeg ruimte voor verschillende activiteiten, zoals een ‘Idea Showcase’ voor game ontwikkelaars om hun games te tonen aan het publiek, en een ‘Indie Prize’ voor indiegame ontwikkelaars.

Lijkt het je leuk om ook eens een editie van Casual Connect te bezoeken? Wees niet getreurd, volgend jaar is er gewoon een nieuwe editie. In de tussentijd kun je genieten van de avonturen van JJ en Emiel op de afgelopen Casual Connect 2015. Enjoy!

20150219_indietrip_splash1

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch