Menu Premium
Loading...

Indiekings met Adriaan de Jongh part 2

11/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er staat weer een nieuwe Indiekings voor je klaar! De naam uit de titel komt jullie misschien bekend voor, want Adriaan de Jongh is al eerder bij ons op bezoek geweest! In deze Indiekings vertelt Adriaan over de ontwikkeling van zijn nieuwste game en geeft hij handige tips voor mensen die misschien zelf een indiegame willen gaan maken. Kortom, genoeg reden om alles aan de kant te gooien en te kijken naar deze Indiekings met Adriaan de Jongh part 2!

In deze Indiekings krijg je onder andere een tip van Adriaan hoe je op een makkelijke manier een contract kunt maken voor je game. Dit moet namelijk iedere indie onwikkelaar doen. Normaal kost dit heel veel geld en de bedragen kunnen oplopen tot boven de 1500 euro, maar met de tip van Adriaan kun je gewoon gratis een contract maken! Hiernaast heeft Adriaan ook nog iets gelanceerd wat heel handig kan zijn voor de indie ontwikkelaar, een kalender waarin alle evenementen staan op game-gebied die in Nederland gebeuren. Ook hebben Adriaan en Emiel het over de ontwikkeling van Adriaan zijn nieuwste game. Wil jij weten met wat voor game Adriaan bezig is? Je hoort het in deze Indiekings!

Ben jij van plan of ben je misschien al bezig met het ontwikkelen van jouw eigen game? Dan kan het zomaar zijn dat je heel veel hebt aan de tips die Adriaan in deze Indiekings geeft! Zeker kijken dus!

20150807_indiekings_splash

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch