Menu Premium
Loading...

Indiekings: Emiel en Jelle ter land, ter zee en in de lucht

Google Plus Emiel Kampen
Google Plus Jelle Kunst
10/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Indiekings is back! Dit keer schuiven zoals wel vaker Emiel en Jelle aan, maar de opzet is deze keer compleet anders. In plaats van het gebruikelijke doornemen van het laatste nieuws uit Indieland, gaan de Gamekings nu daadwerkelijk spelen. Itch.io is al jaren een broedplaats voor talentvolle indies en voor Jelle en Emiel is het dan ook geen probleem om enkele pareltjes onder handen te nemen.  Ze racen met een luiaard, zitten op iemand anders zijn telefoon en vliegen rond in een polygon-wereld. Tijd om te kijken dus naar Indiekings: Emiel en Jelle: ter land ter zee en in de lucht!

Jelle gaat los op Sky Rogue

Deze week gaan onze Indiekings met een paar toffe indiegames aan de gang. Ze bijten het spit af met Sloth Drive. Sloth Drive is een racegame waar je skills op de proef worden gesteld met het doorkruisen van een aantal pittige maps. De bedoeling is om de banen in een zo kort mogelijke tijd te finishen. Een game die leuk kan zijn in je eentje of met een paar vrienden. Emiel en Jelle proberen elkaars beste tijd te verbreken in deze grappige tweestrijd.

Als tweede staat a Normal Lost Phone op het menu. In dit spel moet je de identiteit van iemand ontrafelen door te kijken op zijn of haar mobiele telefoon. Je zoekt door sms’jes en bekijkt apps om er achter te komen wat er zoal is gebeurd. Wat vind jij van dit soort investigation-games? Vind je het te langzaam of juist super interessant? Laat het weten in de comments!

Als laatste spelen Emiel en Jelle Sky Rogue. In deze game vlieg je rond in mooie ‘procedurally generated’ maps. Het is de bedoeling dat je de vijandige vliegtuigen en gebouwen neerschiet met een groot arsenaal aan wapens. Jelle gaat met veel plezier deze game in en speelt hem dan ook erg geconcentreerd. Dit alles gaat gepaard met toffe geluiden en sfeervolle muziek.

Welke indie titel moeten Emiel en Jelle volgende keer checken in Indiekings? Wat vinden jullie van deze games? Laat het weten in de comments onder deze Indiekings: Emiel en Jelle ter land, ter zee en in de lucht!

Loading...
 • Emiel wij als liefhebbers van Thumper, heb je Aaero ook als eens gecheckt? Denk dat je dat ook wel wat vindt.

 • Ranesh Vai

  5 minuten gespeeld:
  http://i.imgur.com/GtED1zT.png

 • Ranesh Vai

  http://i.imgur.com/GtED1zT.png

  Vijf minuten gespeeld…

 • Steven

  Bulbboy is een leuke horror platformer op de switch. Ook maar iets van 8 euro. Prima game voor in het vliegtuig

 • Jochem Boom

  Over die menu’tjes. Die zijn ingesteld op de xbox controller. Met de ps4 controller is alles omgekeerd, net als bij veel oude Playstation games.

  • Caspar van Doremalen

   Is hier iets tegen te doen.. Ik heb het namelijk ook met mijn Logitech controller bij sommige games..

   • Nexxje
   • Jochem Boom

    Je kan een third-party programma als DS4Windows installeren en handmatig de knoppen instellen. Die kan ook automatisch starten zodat je er na het instellen geen omkijken meer naar hebt.

 • LA

  Het zou tof zijn als je bij Sloth drive alleen maar tragere auto’s vrij zou kunnen spelen.

 • Daniel Wesselink

  Review van Normal Lost Phone aub 🙂

 • DC_Frisian

  Vette soundtrack trouwens van Sky Rogue.

 • ZurePruim

  Wat een briljant item!

 • Reill

  Hebben jullie nooit eerder met een een Playstation controller een spel op mac/pc gespeeld jongens? De icoontjes die je altijd in het een ziet zijn xbox icoontjes.. Als je dus X ziet is dat voor Playstation een vierkantje. Als je een B ziet is dat voor Playstation rondje. Als je een A ziet is dat X op Playstation en een Y is dan driehoekje.

  Snap nooit waarom ze niet de optie geven voor een Playstation controller UI maar goed, als je het eenmaal doorhebt dan hoef je het bij andere spellen ook niet meer te leren.

 • Lekker item mannen. Ik vond de spellen niet zo maar wel een leuk item om lekker weg te kijken.

 • jefmode079

  Dat finaal de andere kant opsturen heheheh

 • Daan

  Wat ziet Sky Rogue er vet uit zeg. Mooie visuele twist op die typische 90s games!

 • Edwins1984

  Zelf niet overweg kunnen met een controller en dan het dom game-design noemen. Typisch 😀

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord