Menu Premium
Loading...

Indiekings: Emiel en Jelle ter land, ter zee en in de lucht

10/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Indiekings is back! Dit keer schuiven zoals wel vaker Emiel en Jelle aan, maar de opzet is deze keer compleet anders. In plaats van het gebruikelijke doornemen van het laatste nieuws uit Indieland, gaan de Gamekings nu daadwerkelijk spelen. Itch.io is al jaren een broedplaats voor talentvolle indies en voor Jelle en Emiel is het dan ook geen probleem om enkele pareltjes onder handen te nemen.  Ze racen met een luiaard, zitten op iemand anders zijn telefoon en vliegen rond in een polygon-wereld. Tijd om te kijken dus naar Indiekings: Emiel en Jelle: ter land ter zee en in de lucht!

Jelle gaat los op Sky Rogue

Deze week gaan onze Indiekings met een paar toffe indiegames aan de gang. Ze bijten het spit af met Sloth Drive. Sloth Drive is een racegame waar je skills op de proef worden gesteld met het doorkruisen van een aantal pittige maps. De bedoeling is om de banen in een zo kort mogelijke tijd te finishen. Een game die leuk kan zijn in je eentje of met een paar vrienden. Emiel en Jelle proberen elkaars beste tijd te verbreken in deze grappige tweestrijd.

Als tweede staat a Normal Lost Phone op het menu. In dit spel moet je de identiteit van iemand ontrafelen door te kijken op zijn of haar mobiele telefoon. Je zoekt door sms’jes en bekijkt apps om er achter te komen wat er zoal is gebeurd. Wat vind jij van dit soort investigation-games? Vind je het te langzaam of juist super interessant? Laat het weten in de comments!

Als laatste spelen Emiel en Jelle Sky Rogue. In deze game vlieg je rond in mooie ‘procedurally generated’ maps. Het is de bedoeling dat je de vijandige vliegtuigen en gebouwen neerschiet met een groot arsenaal aan wapens. Jelle gaat met veel plezier deze game in en speelt hem dan ook erg geconcentreerd. Dit alles gaat gepaard met toffe geluiden en sfeervolle muziek.

Welke indie titel moeten Emiel en Jelle volgende keer checken in Indiekings? Wat vinden jullie van deze games? Laat het weten in de comments onder deze Indiekings: Emiel en Jelle ter land, ter zee en in de lucht!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch