Menu Premium
Loading...

Indiekings E3 editie met Ashen, Biomutant en Cuphead

05/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Naast alle triple A titels die worden getoond en aangekondigd op de E3 heb je natuurlijk ook nog Indie developers die hun game ergens willen tonen. De afgelopen paar jaar is de aanwezigheid van Indie games op de E3 enorm toegenomen. Wat gaan we dit jaar zien van Indie games op de E3? Van welke titels hebben we al een langere tijd niks gehoord? Welke Indie games willen Kevin en Emiel graag zien op de E3 2018? Dit en meer vertellen ze je in: Indiekings E3 editie met Ashen, Biomutant en Cuphead.

“Met watertandende tanden” blikken we vooruit

Emiel vertelt dat hij vorig jaar is weggeblazen door de aanwezigheid van een aantal Indie titels op de E3. In dit item blikt hij samen met Kevin vooruit op de aanwezigheid van Indie games op de E3 van dit jaar. Het is nog maar een paar dagen en dan gaan de persconferenties van start. Welke titels kunnen we verwachten? Waar gaan we ze zien? Maar vooral de vraag: welke titels willen we graag zien? Emiel heeft een lijstje van Indie titels waar hij echt op zit te wachten en meer van hoopt te zien op de E3 2018.

Kunnen we een releasedate van Ashen verwachten?

Één van die games waar Emiel naar uitkijkt is Ashen. Deze game werd twee jaar geleden op de E3 aangekondigd en vorig jaar opnieuw met een trailer getoond. Sinds de afgelopen E3 is er verder niks over deze game naar buiten gekomen. De oorspronkelijke releasedate staat op 2018, gaan we een specifiekere datum krijgen? Gaan we hem weer zien op de Xbox persconferentie? Zitten jullie op deze titel te wachten?

Dit is maar één van de titels op Emiels lijstje. Benieuwd waar hij verder nog op zit te wachten? Check dan gauw: Indiekings E3 editie met Ashen, Biomutant en Cuphead.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch