Menu Premium
Loading...

Indiekings over Battle Chasers: Nightwar, Below & Make Sail

16/01/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ook in 2019 is Indiekings te zien bij Gamekings. Vanzelfsprekend. Indies zijn de toekomst en we houden er van. We pakken het in het nieuwe jaar echter wel wat gerichter aan. In plaats van los nieuws over Indie developers en hun games, focust Emiel zich nu steeds op een drietal Indie titels die hij de community wil aanraden. Kleine pareltjes die je mogelijk niet zo snel zullen opvallen. De eerste editie van Indiekings 2019 draait om Battle Chasers: Nightwar, Below en Make Sail.

Battle Chasers: Nightwar

THQ Nordic is op 3 oktober 2017 met een RPG uitgekomen die geïnspireerd zijn door de stripboeken uit de jaren negentig met dezelfde naam. De makers genaamd Airship Syndicate hebben hard gewerkt om deze turn-based JRPG zo tof mogelijk te maken. Vecht je weg door de verschillende dungeons, versla je vijanden en level je character zo ver mogelijk uit.

De game is te koop voor €29,99 voor PC, Mac, Linux, Ps4, Xbone, Nintendo Switch.

Below

Een redelijk ‘nieuwe’ titel in het lijstje is de Indie game Below. Een game waar zowel Kevin als Emiel vanaf het begin af aan helemaal hyped voor waren. Deze Action Adventure game is op 14 December 2018 uitgekomen voor de PC en Xbox One. Het is de bedoeling dat je deze game in het pikkedonker doet spelen, zodat je compleet ‘immerged’ kunt raken in de wereld van Below. Het liefst achter een pc, waar je lekker aan je monitor gekluisterd kunt zitten.

Below is beschikbaar op Steam voor €21,99 of gratis te spelen op de Xbox One voor mensen met een Gamepass.

Make Sail

Zoals de titel al een beetje doet verklappen, ga je in deze game zeilen. En niet zomaar zeilen, nee, je kunt je eigen schip ook zelf creëren. Deze sailing sim is ontwikkelt door Popcannibal. Het is de bedoeling dat je de wilde golven van de oceaan bevaart en op zoek gaat naar onderdelen om je eigen schip sneller, beter, mooier en groter te maken. De game is sinds 30 maart 2018 speelbaar voor de mensen met een PC.

Make Sail is beschikbaar op Steam voor €16,79.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch