Menu Premium
Loading...

IndieHoek met Contraption Maker en Zeno Clash 2

19/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Indie-liefhebber Nino heeft Jelle zover weten te krijgen om een aantal Indiegames te bespreken, waaronder Zeno Clash 2. Jelle krijgt van tevoren al kotsneigingen van deze game, maar dappere Nino gaat toch proberen om hem op andere gedachten te brengen. Gaat hem dat lukken? Je ziet het in de IndieHoek met Contraption Maker en Zeno Clash 2.

We trappen af met een aantal nieuwtjes op het gebied van Indiegames, te beginnen met een aankondiging over een remake van een game waarvan je het misschien niet direct zou verwachten. We hebben het over Shadow Warrior. Veel is er nog niet van te zien, slechts één afbeelding met een logo is er op het internet te vinden. Heeft dit Jelle en Nino al enthousiast weten te maken?

Ook nieuws over Double Fine, niet over hun nieuwste game maar over twee wat oudere games: Stacking en Costume Quest. We gaan je nu nog niet precies vertellen wat, want dat wordt al uitgebreid voor je gedaan in het item.

Het laatste nieuwtje voor we overgaan naar de review gaat over een nieuwe game, genaamd Contraption Maker. In deze opvolger van de oude, vertrouwde ‘The Incredible Machine’ kun je volgens de ontwikkelaars naar hartenlust aan de slag met allerlei puzzels. Vinden Jelle en Nino Contraption Maker er veelbelovend uitzien?

En dan hebben we nog Zeno Clash 2, een game die we, met een hele rits aan rare personages en vreemde omgevingen, gerust uniek kunnen noemen. Je vindt deze game vet of je vindt het niks, en Nino en Jelle zijn het dan ook niet helemaal eens over de gameplay en vooral de looks van de game. Weten ze elkaar te overtuigen van elkaars ‘gelijk’? Je ziet het in de IndieHoek met Contraption Maker en Zeno Clash 2.

IndieHoek met Contraption Maker en Zeno Clash 2

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch