Menu Premium
Loading...

Inazuma Eleven 3: Team Ogre Attacks Review

18/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ben jij voetballiefhebber? Of fan van Japanse mangaseries en anime? Dan ben je aan het juiste adres! Vandaag bespreken we namelijk een game die beide werelden combineert. Skate en Steven hebben uitgebreid de nieuwe Nintendo 3DS-game Inazuma Eleven 3: Team Ogre Attacks voor je gespeeld. Of hun voetbal-, anime- en gamehart hier harder van gaat kloppen, hoor je in de Inazuma Eleven 3: Team Ogre Attacks review.

Maar wat is Inazuma Eleven? In Japan is de serie alom bekend. De meesten van jullie hier in Nederland kennen de serie misschien wel als de animeserie van TV of van eerdere spellen uit de Inazuma Eleven-serie. Het verhaal van de serie draait om de jongen Mark Evans, die een zeer getalenteerde keeper is. De opa van Mark was een van de beste keepers van heel Japan. Hij stierf echter voordat Mark geboren werd. De school waar Mark naartoe gaat, heeft nog geen voetbalteam. Daarom richt Mark een voetbalteam op samen met Silvia Woods.

De game daarentegen is zeker geen typische voetbalgame. Inazuma Eleven 3: Team Ogre Attacks is juist een RPG met een duidelijk voetbal thema. Een uniek genre dus. Zowel voetballiefhebbers als liefhebbers van Japanse mangaseries of games kunnen naar hartenlust aan de slag met deze nieuwe titel. Voor het zover is, praten Skate en Steven je allereerst even bij over deze nieuwe 3DS-titel.

De heren hebben de nieuwe telg uit de Inazuma Eleven-serie intensief voor je onderhanden genomen. De vraag is of de game voldoende vernieuwd is en net zo vermakelijk als zijn voorgangers is. Op die vragen geven Skate en Steven antwoord in deze review van Inazuma Eleven 3: Team Ogre Attacks.

Ontwikkelaar: Level-5
Uitgever: Nintendo
Platform: Nintendo 3DS

Inazuma Eleven 3: Team Ogre Attacks Review

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch