Menu Premium
Loading...

Inazuma Eleven 3 Review

09/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Heb jij altijd al een voetbal-RPG game willen spelen en heb je het nooit eerder aangedurfd om een Inazuma-game aan te schaffen? Pak dan nu je kans en kijk naar deze Inazuma Eleven 3 Review met Steven en Skate.

Het klinkt als een rare combinatie, een kruising tussen een voetbalgame en een RPG-titel. Nu is het echter wel zo dat de game meer RPG dan voetbal is, maar het genre is zeker uniek. Met twee voorgaande delen in de serie, is deze game de derde in de reeks. De vorige games waren vooral in Japan goed ontvangen, mede door de aard van de serie. Inazuma Eleven 3 is namelijk op en top Japans. Dat is te zien aan de cutscenes, stijl, gameplay, etc.

Het verhaal draait om een jonge keeper genaamd Mark Evans. Zijn droom is om in het Japanse Nationale team te spelen (Inazuma National) en de wereldbeker winnen. Voetbal is echter wel een echte teamsport en zo draait deze game om het hele voetbalteam van de Inazuma National. Naarmate de game vordert, wordt je manager het Inazuma National team en beheer je alle zestien spelers in de selectie, met als captain de hoofdpersoon Mark Evans. Je doorloopt de wereld met Mark en drie á vier vrienden. In deze wereld ontmoet je allerlei mensen net als in andere RPG’s en kan je zelfs extra teamgenoten rekruteren.

Steven en Skate zijn erg benieuwd of deze unieke game ook veel harten kan veroveren in Europa met zijn aparte combinatie. Heb jij geen idee wat jij moet verwachten bij Inazuma Eleven 3? Dan ben je bij deze review aan het juiste adres!

Ontwikkelaar: Level-5
Uitgever: Nintend0
Platform: Nintendo 3DS

Inazuma Eleven 3 Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch