Menu Premium
Loading...

Immortals Preview : Vaults, challenges en meer in ‘Fenyx Rising’

11/09/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er worden steeds maar weer nieuwe titels aangekondigd door Ubisoft. Wat en sich geen slechte zaak is. Van nieuwe goede games kunnen we er nooit te weinig hebben. Dit keer mochten we aan de slag met een titel die een tijd terug op de E3 was aangekondigd: Immortals: Fenyx Rising. Een game die later dit jaar op de markt gaat verschijnen. Jelle heeft zich een aantal uren kunnen verdiepen in dit spel middels een hands-on op afstand. Jelle houdt daar wel van, want dan hoeft ie niet het vliegtuig in en kan hij lekker achter zijn vaste bureau de game testen. wat hij er van vindt, zie en hoor je in deze Immortals Preview.

Breath of the Fenyx

Een ding is wel heel duidelijk als we kijken naar deze game. Het heeft een behoorlijke Zelda achtige art-style. Waar niks mis mee is, want daar houden we wel van. Als we Jelle namelijk vragen naar de Zelda games dan wordt hij al laaiend enthousiast. De vraag is nu, speelt het wel anders of is het bijkans een kloon geworden? Nou dat gaan we je alvast verklappen. Dat is het gelukkig niet. Het is een game met een aantal nieuwe uitdagingen en puzzels en eigen combat system. En nee, je hoeft je in deze game niet druk te maken dat je wapens na drie klappen stuk zijn. Pfoei… Wat een opluchting.

Vaults & Mysterieze omgevingen

Jelle heeft flink kunnen rond banjeren in de grote wereld van Immortals Fenyx Rising, want groot, dat is het echt. We zijn wel benieuwd of deze game ook de speelduur gaat bevatten van een Zelda like game. Want die zijn altijd heerlijk lang. In ieder geval is één ding zeker, Jelle heeft zich prima kunnen verdiepen in nieuwe vaults, challenges en de padvinder uitgehangen met het verkennen van nieuwe gebieden. Wat Jelle precies van dit spel vindt, weet je als je deze Immortals Preview snel checkt.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch