Menu Premium
Loading...

Immortals: Fenyx Rising Review – Kopen, budgetbak of slopen?

02/12/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is voor ons het afgelopen jaar niet altijd even makkelijk geweest om enthousiast te raken van een Ubisoft game. Het bedrijf weet niet meer de toppers zoals Far Cry 3 en Assassin’s Creed 2 te maken.  Misschien wat metaal moeheid, misschien gevolgen van de interne problemen, wie zal het zeggen. Maar er is altijd hoop. Zeker als er gestart wordt met een nieuwe franchise. En nieuw is Immortals: Fenyx Rising. Weet Ubisoft met een geheel verse game weer de impact te maken die zij vroeger vaak produceerden? Je komt erachter in de Immortals: Fenyx Rising Review.

Een mix van andere open-world games

Op het eerste oog lijkt Immortals: Fenyx Rising op veel andere open-world games. Zowel qua stijl als qua gameplay. Zo ziet de game eruit als een Assassin’s Creed Odyssey kloon met een stevige Breath of the Wild saus  er overheen. En natuurlijk leent Fenyx Rising, zoals we gewend zijn van Ubisoft, veel verschillende elementen van andere Ubisoft games. Maar dat hoeft niet slecht te zijn als de mix klopt. Weet Immortals: Fenyx Rising genoeg unieks te leveren om zich te onderscheiden van de andere Ubisoft titels en de vergelijkbare games van de concurrentie?

Vechten tegen gods & monsters

Een paar maanden geleden had de wereld nog geen kennis gemaakt met Immortals: Fenyx Rising. Toentertijd wisten wij alleen nog maar af van Gods and Monsters. Maar die naam is dus een paar maanden geleden aangepast naar Immortals: Fenyx Rising. Hiervoor werden meerdere redenen gegeven. Zo wilde de studio op deze manier een grotere nadruk leggen op jouw character: Fenyx. Maar er was nog een andere reden voor de naamwijziging. Zo kwam Monster Energy achter de naam van de game en waren zij hier niet zo blij mee. Monster was immers hun trademark. Wel ironisch, in de game neem je het op tegen goden en monsters, maar Monster Energy was te sterk. Weet Ubisoft met Immortals: Fenyx Rising een nieuwe fijne game neer te zetten? Je ziet en hoort het in de  Immortals: Fenyx Rising Review.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch