Menu Premium
Loading...

ID @ Xbox event: “Gaan de indies Xbox Gamepass succes brengen?”

11/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jelle en Emiel zijn naar het ID @ Xbox event gegaan en gingen daar de vetste indie games checken. ID @ Xbox is een programma voor de Xbox One. Dit programma maakt het mogelijk voor indie-ontwikkelaars om games in eigen beheer op de Xbox uit te brengen. Worden Jelle en Emiel weggeblazen door verassende indie titels? Je gaat het zien in deze video! Het was lange tijd stil rondom ID @ Xbox, gaan de indies Xbox Gamepass nu succes brengen? Hebben we door de Gamepass nu weer een ID @ Xbox evenement?

Er was een game met een geit

Indie games kunnen heel erg uniek zijn, dat hebben we vroeger al wel gemerkt. Zo was er een wel hele unieke game met een geit. Heeft de geit Jelle en Emiel positief kunnen verassen? Je ziet het in deze video. Check het hier! De vraag is of ze deze game ooit serieus kunnen nemen. En waren er ook wat serieuzere titels dan de game met de geit?

Jelle had een beetje een jetlag

Jelle had een beetje last van een jetlag, en dat is natuurlijk heel vervelend. Zo wist hij de naam van de stagaire niet meer en zelfs zijn eigen handtekening ging moeizaam. Maar dat kan natuurlijk gebeuren. Hebben de spannende indie games hem uit zijn jetlag kunnen trekken? En raakt Emiel Jelle kwijt door zijn warrige hoofd? Je ziet het in dit item!

Jelle vraagt Emiel om frikandellen

Van al die dat harde gamen krijg je natuurlijk behoorlijk honger. Jelle wil dus frikandellen eten. Emiel vind dat echt goor en zielig omdat het dode dieren zijn. Nadat Jelle uit zijn mond stinkt naar vlees loopt het helemaal uit de hand. Als dat maar goed gaat.

Laat ons in de comments weten wat je van deze video vond en stel ook al je vragen daar!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch