Menu Premium
Loading...

Hyrule Warriors E3 2014 Preview

20/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dennis, Pascal en Jelle keken hun ogen uit toen zij vorige week op de E3 in LA daar de Nintendo-stand opzochten. Dat de heren genieten van hun trip naar de E3 2014 in LA is van hun gezichten af te lezen. In dit item sneaken de mannen op een vrij soepele wijze de backstage van de Nintendo E3 stand binnen. Met name Jelle is hiervan de oorzaak; hij gaat op zoek naar Nintendo zoetigheid, want die zoetigheid is volgens Jelle ieder jaar aanwezig op de stand van Nintendo. Ook heeft hij aandacht voor alle mooie vrouwen die op de beursvloer paraderen. Dennis en Pascal hebben natuurlijk hele andere plannen. Zij zijn er vooral om games te checken. Een van die games is Hyrule Warriors en die krijg je precies te zien in deze Hyrule Warriors E3 2014 Preview.

De game die Dennis en Pascal gaan bespreken in dit item is dus Hyrule Warriors. Hyrule Warrios is de nieuwe actie hack-&-slash-game van Nintendo in samenwerking met Tecmo Koei, waarin zij elementen combineren uit Nintendo’s The Legend of Zelda en Tecmo Koei’s Dynasty Warriors. De game Hyrule Warriors speelt zich natuurlijk af in het fictieve Hyrule, de wereld van The Legend of Zelda. De held van de game is daardoor uiteraard Link waarmee je de ontvoerde prinses Zelda moet redden uit de handen van de kwaadaardige heks Cia. Toch zal Link niet de enige zijn, die je onder je knoppen krijgt. Zo zijn Impa, Zelda zelf en Midna al onthuld als speelbare personages.

De game zal al uitkomen op 19 september en exclusief verschijnen voor de Wii U. Dat is snel al een nieuwe Zelda-game voor de Nintendo-liefhebbers. Of Hyrule Warriors ook echt als een Zelda-game voelt, dat hoor je van Dennis en Pascal die de game op de Nintendo stand hebben gespeeld!

Ontwikkelaar: Omega Force en Team Ninja
Uitgever: Nintendo
Platform: Wii U

Hyrule Warriors E3 2014 Preview

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch