Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Hyrule Warriors: Definitive Edition Review! Is het een vette remake?

23/05/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Weer een remake van een Wii U titel die naar de Switch komt. In 2014 kwam de originele Hyrule Warriors uit, met in 2016 een 3DS port. Nu hebben ze hem grafisch opgepoetst voor de Switch. Kevin heeft veruit de meeste uurtjes uit zijn Switch geperst en staat klaar om jullie in te lichten over de nieuwste remake uit de stal van Nintendo. Hebben jullie een beetje zin in deze remake? Zijn jullie diehard Dynasty Warriors fanboys? En is de Zelda saus genoeg om jullie enthousiast te maken? Check dan nu: Hyrule Warriors: Definitive Edition Review! Is het een vette remake?

Ganondorf komt terug!

Het zal weer eens niet waar zijn! Die Ganondorf toch, iedere keer lijkt hij dood te zijn en komt hij weer tot leven. Nu is zijn ziel in vieren gesplitst. Cia probeert hem weer tot leven te wekken en stuurt haar leger op de verschillende forten in Hyrule af. Gelukkig is Link daar om de gigantische legers af te slaan en een flink potje kont te schoppen. Met allerhande combo’s en speciale moves tot je beschikking beuk je volledig over de top legers aan skeletten de tering in. Precies zoals je kent van Dynasty Warriors natuurlijk.

Bij deze remake zit ook alle DLC die op de Wii U is uitgekomen, en je krijgt nieuwe kostuums voor Zelda en Link gebaseerd op Breath of the Wild. Ook alle extra content van de 3DS krijg je erbij. Je kan bijvoorbeeld met characters uit The Wind Waker spelen. De game is 4 jaar oud, is dat niet wat vroeg voor een remake? Aan de andere kant heeft de Wii U natuurlijk niet heel veel verkocht. Dus de kans dat je deze game hebt gemist is zeker aanwezig. Hoe zit dat bij jullie? Hebben jullie een beetje zin in deze remake? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch