Menu Premium
Loading...

Hunting Simulator Review

05/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

BAM! Hier zitten ze dan: de simulatie experts van de redactie, klaar om een nieuwe simulator game te reviewen. Boris en Jelle hebben flink wat “BAM’s” eruit gegooid, aangezien ze aan de slag zijn gegaan met Hunting Simulator. Wat zij ervan vinden, zie je in deze Hunting Simulator Review!

Boris is vegetariër en speelt hunting games?

Voor Boris is dit niet de eerste jachtgame. Eerder speelde hij op de PC al “theHunter: Call of the Wild”, waar hij erg van onder de indruk was. Met een jointje in zijn hand liep hij urenlang door de bossen zonder enig teken van leven tegen te komen. Toen hij eindelijk een beer zag staan en wilde schieten, bleek dat de beer te ver stond en al was weggerend. Jelle en Boris hadden verwacht dat deze game een beetje zou lijken op Call of the Wild, maar de game blijkt het tegenovergestelde te zijn. Boris noemt het zelfs de “Call of Duty voor dieren”, waar Jelle het totaal niet mee eens is. Hunting Simulator is ook voor de Playstation 4, waar onze hunting heroes hem op hebben gespeeld.

Het ultieme doel in een hunting game is natuurlijk een beer afschieten. Om een beer te vinden, moet je heel veel moeite doen. Je moet zijn voetstappen tracken, poep ruiken en speciale geluiden maken. Ook heb je speciale wapens nodig die sterk genoeg zijn om een beer te kunnen doden. Om een speciaal wapen te krijgen, moet je een bepaald aantal beesten hebben afgeknald. Jelle heeft beesten zien spawnen en verdwijnen in de map. Dit zijn geen dingen die je wilt zien als je een game speelt. Ondertussen werd Boris helemaal gek van het aantal beesten dat hij tegenkwam. Wat de heren van de game vinden, hoor je in deze review.

Wat vinden jullie van hunting games? Kan een game als dit jou bekoren, of vind je het helemaal niks? Check de Hunting Simulator Review en drop jouw mening in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch