Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

How long to beat: Hoeveel uur was jij kwijt aan deze topgames?

18/08/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Onze JJ heeft een nieuw soort Quiz voor ons vandaag, namelijk; How long to beat? HowLongtoBeat.com houdt bij hoe lang de gemiddelde duur is om een game uit te spelen. Duizenden gamers melden op de site hoeveel tijd ze nodig hadden. Daaruit volgt dus een gemiddelde. Koos en Daan moeten erg goed nadenken over hoe lang hun bezig zijn geweest met een game. Voor bepaalde games is het zeker wel een favoriet. Maar was het voor hun echt een speedrun of deden ze er juist er langzaam over? Vandaag gaan ze raden over hoelang het duurt voordat de gemiddelde gamer de game had uitgespeeld.

Role Playing Games

Met games zoals Cyberpunk 77, Assassin’s Creed Valhalla en Final Fantasy VII Remake lijkt het erop dat bepaalde games geen einde hebben. Je kunt alle kanten op, verschillende side quests doen en de wereld maar blijven ontdekken. In games zoals The Elder Scrolls 5 wat overigens niet in het lijstje voorkomt worden zelfs 10 jaar later nieuwe dingen ontdekt. Maar hoe zit het met de story, als het puur daarom gaat? Puur de core van de game, hoelang ben je dan bezig. 10 uur, 20 uur 40 uur of zelfs langer? In het lijstje lijkt het erop dat Koos en Daan het er niet altijd mee eens zijn, soms zijn ze er veel langer mee bezig maar vooral bij onze Koos soms veel korter.

Waren bepaalde games echt zo lang, of toch niet…

Open world games zoals; Red Dead Redemption en Grand Theft Auto 5. Maar ook natuurlijk bepaalde Role Playing games zoals The Witcher 3, Cyberpunk 77 en Assassin’s Creed Valhalla kunnen we vandaag natuurlijk niet missen.   hoeveel uur hebben Daan en Koos erin gestoken? Hebben ze meer of minder dan het gemiddelde gespeeld. Dat en veel meer games komen aan bod. Zitten ze er veel naast of hebben ze het precies goed? Je gaat het allemaal zien in het premium item How long to beat.

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch