Menu Premium
Loading...

House of Ashes Review – Kopen, budgetbak of slopen?

30/10/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben vandaag een nieuwe review voor je klaarstaan. Het is een game die je misschien niet heel snel zal verwachten. Het is een horror game, dus best toepasselijk met Halloween. We hebben het vandaag over House of Ashes. Skate heeft het gespeeld  en gaat het er hier uitgebreid over hebben. JJ gaat hem eens goed aan de tand voelen over zijn ervaringen met de game. Met als hoofdvraag natuurlijk: Kopen, budgetbak of slopen? Gaat dit een najaarstopper worden? Of echt een game die je alleen moet spelen bij Halloween en de rest van het jaar links moet laten liggen. Je gaat het allemaal zien en horen in een de review van vandaag.

Hoe is de Vibe van House of ashes

Verder gaat hij in op de vragen zoals. Hoe is de vibe van de game? Is het vet en echt duister? Is het meer echt een film of heeft het genoeg gameplay? Hoe zijn de graphics? Krijg je echt het gevoel dat je terug gaat naar het oude Mesopotamië? Moet je dit echt gaan spelen op de PS5? Of ook prima te doen op een last gen console. Hoe is het verhaal verder van game?

Kopen, budgetbak of slopen?

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes is een interactieve Survival horror game. Het wordt uitgegeven door Bandai Namco en is ontwikkeld door Supermassive Games. Skate is diep in de game gedoken en deelt zijn ervaring. Vond hij het vet? Is hij helemaal in de game gegaan en kon hij het niet meer loslaten? Of is het toch, maar voor eenmalig en gooit hij het weg voor de sloop? Het kan dus ook juist de perfecte game zijn voor een herfstachtige avond en/of Halloween. Krijgt het de GK seal of aproval? Je gaat het allemaal zien in de review van The Dark Pictures Anthology: House of Ashes.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch