Menu Premium
Loading...

Hot Topics 3: Bethesda, Cryptocurrency en de PC

28/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is alweer tijd voor de derde Kerst Discussie. Ditmaal zijn Koos, Shelly en Jelle achter de Gamekings-desk gaan staan. De heren bespreken zaken die zich in 2017 hebben afgespeeld. Er is afgelopen jaar een hoop te doen geweest over de positie van singleplayer games in de gamesindustrie. Multiplayer games winnen aan aandacht en populariteit, terwijl geluiden over tegenvallende verkoopcijfers van allerlei grote singleplayer games steeds vaak de revue passeren. Top titels als Wolfenstein II: The New Colossus, Assassin’s Creed: Origins en Super Mario Odyssey bewijzen dat er wel degelijk nog toekomst zit in dit type games. Niettemin is de huidige positie van Bethesda behoorlijk wankel. Koos, Kevin en Steven houden deze kwestie en andere onderwerpen tegen het licht in Hot Topics 3: Bethesda, Cryptocurrency en de PC!

Bethesda moet gaan knallen in 2018

Zoals menig trouw Gamekings-kijker weet is Boris een fanatiek aanhanger van het fenomeen Bitcoin. Zijn liefde voor de digitale gedecentraliseerde munteenheid kwam al meerdere malen tot uiting in verschillende Coinkings. Hierin ging Boris samen met een aantal gasten dieper in op het fenomeen bitcoin. Op deze manier kregen Gamekings-kijkers een goed idee van een van Boris zijn grote passies. Door Boris toedoen zijn meerdere mensen op de redactie zich gaan bezighouden met Bitcoin, waaronder de mensen die in dit item te zien zijn. De heren buigen zich over de vraag of iedereen met een gezond verstand zou moeten investeren in cryptocurrency. Hiernaast bespreken de heren de laatste ontwikkelingen op het pc-platform. Gamen op de pc is nog altijd razend populair, maar waar was in 2017 de vernieuwing?

Hoe kijken jullie naar het huidige beleid van Bethesda? Zijn jullie het eens met de Gamekings? Laat je horen in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch