Menu Premium
Loading...

Hot Topic: de games van 2019 die hebben teleurgesteld

29/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

In deze Hot Topic gaan de routiniers, JJ, Boris en Skate, eens praten over de games van 2019 die hun potentie en/of hype niet of totaal niet waar hebben gemaakt. En dat lijstje is nogal groot te noemen. Games als, Anthem en FIFA 20 gaan geheid langskomen. En er zijn zeker games die in dit item niet voorbij zullen komen. Laat deze games dan ook gerust achter in de comments hieronder.

Anthem

Het zal inmiddels geen geheim meer zijn en het is te hopen dat games als Cyberpunk 2077 het voorbeeld niet zullen volgen, maar de hype rondom Anthem was voorafgaand al behoorlijk groot. Laten we zeggen dat de game die hype niet echt waar heeft weten te maken. De game is sindsdien behoorlijk ge-update en de werkzaamheden zijn nog steeds aan de gang. De schade is echter al geleden en de game lijkt op een kerkhof vol met andere games te gaan stranden. En in dit item wordt dat kerkhof behoorlijk aangevuld.

Want de overige games die in dit item langs zullen komen zijn ook niet bepaald een succesverhaal te noemen. Alles behalve zelfs. Ideaal dus om te bespreken in een Hot Topic. En een ding is zeker: het is zeker niet de enige game die in dit item langs zal komen. Ook FIFA 20 en Need for Speed Heat hebben namelijk een plekje afgedwongen in dit lijstje.

Bethesda

Maar niet alleen EA, maar ook veel games van Bethesda zullen langskomen tijdens dit item. En dan hebben ze nog geluk dat Fallout 76 eind 2018 is uitgekomen, anders was dit item nog een Bethesda game rijker geweest. Maar games als Rage 2, Wolfenstein: Youngblood, Elder Scrolls Legends en de uitgestelde Doom stelden allemaal op een bepaalde manier teleur. Het gehalte aan Bethesda games in dit item is dus behoorlijk groot. En of ze daar bij Bethesda heel erg blij mee zullen zijn, wagen wij te betwijfelen…

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch