Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Horror Let’s Play: Hoe eng is Blair Witch?

07/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

We trappen dag drie van de horror-vierdaagse af met een Let’s Play van Blair Witch. De game is misschien wel de voornaamste reden dat de horror-vierdaagse deze week plaatsvindt. Sowieso is deze derde dag compleet voor Blair Witch, want de review zal later vandaag ook verschijnen. Ook daar zal Skate aanwezig zijn, maar hij gaat nu eerst kijken naar hoe Koos door zijn eerste minuten in de game komt. Koos heeft de game namelijk nog niet gespeeld en zal dus nog niet weten wat hij kan verwachten. Check het item!

Op zoek naar een jongen die gaandeweg verdwijnt

In eerste instantie is dit namelijk de focus van de game. Sterker nog, het is de oorzaak van het hele verhaal. De jonge die verdwenen is, is zeker niet de eerste die nooit meer uit het gebied is teruggekeerd. Dit keer is er echter een gigantische zoektocht gaande waar jij ook aan gaat deelnemen. Jij bent Ellis, een ex-politie agent die samen met zijn hond en een camera op zoek gaat naar die jongen. Deze jongen verdwijnt gaandeweg de game echter bijna volledig uit beeld. Dit komt door bepaalde gebeurtenissen die we natuurlijk niet zullen spoilen. Weet wel dat het behoorlijk eng en angstaanjagend zal zijn.

Geluid en sfeer zijn de kracht van Blair Witch

Er zijn zeker dingen aan te merken (dit zie je natuurlijk allemaal in het review-item), maar het geluid en de sfeer van Blair Witch zijn daar geen onderdeel van. Integendeel. Het is de kracht van de game. Zoals in de Let’s Play ook merkbaar is, zijn geluid en de steeds gruwelijk wordende sfeer de reden dat deze game tijdens de trailers zoveel indruk maakte. Dit lijkt in de game goed overgebracht te worden. Maar of Koos daar ook wat van merkt…

Heb jij Blair Witch al gespeeld? Zo ja, wat waren je indrukken en wist de game je verwachtingen te overtreffen? Deel je mening met andere in de comments hieronder!

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch