Menu Premium
Loading...

Horizon Forbidden West Preview [Fruitblik ‘22]

13/01/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals elk jaar trappen we de nieuwe 365 dagen af met een vooruitblik. Of zoals wij het noemen, een Fruitblik. En dit jaar verdelen we de Fruitblik content in twee delen. In het ene deel, te zien de komende weken, kijken we vooruit naar het complete jaar 2022. Wat kunnen we verwachten, wat worden de wreedste games en hoe gaat alles zakelijk verlopen? In het tweede deel draait alles om februari. De maand waarin de industrie het leuk leek om een shitload aan vette games over ons heen te strooien. De presentatoren geven in een serie korte previews aan van welke games zij het meest verwachten en waarop die verwachtingen gebaseerd zijn. Met vandaag Horizon Forbidden West.

Horizon Forbidden West is Nederlands trots

We zijn natuurlijk zo trots als een apen met zeven lullen op het Nederlandse Guerrilla Games. Het eerste deel van Horizon was voor sommige misschien wel een van de beste games op de PS4. En later scoorde het ook big time op de PC. Dit keer komt Forbidden West alleen uit op de PS5 en de PS4. Een eventuele PC release laat nog wel even op zich wachten, PlayStation kennende. Hoeveel zin hebben we om het nieuwe deel met Aloy in de hoofdrol te gaan spelen? Dat hoor je zo meteen. Gaat dit een van de toppers worden voor dit jaar? Of misschien zelfs wel de GOTY?

Het verhaal rond Aloy gaat verder

In Horizon Forbidden West gaan verder met de avonturen van de roodharige bikkel Aloy. Het is precies een half jaar na het verhaal van Horizon Zero Dawn. En het avontuur stopt dan natuurlijk niet. Er is geheid ergens wel weer iets mis in de prachtige wereld die Guerrilla heeft gecreëerd. Wat gaan we straks allemaal mee maken met Aloy? Hoe bevalt het om straks ook onder water de actie te kunnen aangaan? Zijn er nog meer bizarre wezens gemaakt? We hebben het snel te kunnen zien. Een ABC’tje dus dat we Fruitblik item over Horizon Forbidden West hebben gemaakt.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch