Menu Premium
Loading...

Hoogtepunten Firstlook TV Dag 2

07/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat een weekend! Ook dit jaar heeft Firstlook zich weten te overtreffen. Niet alleen was de beurs nog nooit zo groot, maar we hebben het hele evenement ook nog eens live uitgezonden. De hoogtepunten van dag 1Hoogtepunten Firstlook TV Dag 2 kon je gisteren al zien en nu hebben we de hoogtepunten Firstlook TV Dag 2 voor je.

Firstlook 2012 is voorbij. Samen met alle gamers van Nederland hebben we er een bruut evenement van gemaakt. Er waren zoveel epische momenten, dat we ze wel voor je op een rij moesten zetten. Gisteren waren we daar al mee begonnen en nu krijg je ook nog even alle hoogtepunten van zondag 7 oktober voor je kiezen. En zondag was misschien zelfs wel beter dan de openingsdag.

Wat kun je allemaal verwachten? Uiteraard openen we deze dag traditioneel bij de ingang om alle bezoekers te zien rennen naar hun favoriete games. Vervolgens lopen Simon en Jelle van Insidegamer eerst langs de Call of Duty: Black Ops 2 stand om nietsvermoedende gamers op het verkeerde been te zetten. Simon gaat ook met Boris even langs de Ubisoft stand om de nieuwste ‘Dalmatier’ coup te laten knippen. Dit wil je niet missen.

Belangrijk waren zondag ook de Firstlook Awards voor de beste games en stands. Maar toch wel het aller, allerbelangrijkste waren natuurlijk de Boothbabe Awards. Wie wint er dit jaar die felbegeerde titel? Lukt het Logitech zijn titel te verdedigen, of gaat er iemand anders met de kroon vandoor? Je komt het alleen te weten als je snel deĀ hoogtepunten Firstlook TV Dag 2 gaat kijken. Wil je nou echt alles, maar dan ook alles, terugkijken, dan kan dat via ons Twitch.tv kanaal. En anders zien we je volgend jaar op een nieuwe Firstlook.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch