Menu Premium
Loading...

Hoogtepunten Firstlook TV Dag 1

06/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het was één groot gekkenhuis op de eerste dag van Firstlook 2012. De grootste gamebeurs van de Benelux was vandaag losgebarsten en dit feest werd uitgebreid gevierd in de Jaarbeurs van Utrecht. We hebben voor jou de leukste momenten van onze livestream op een rijtje gezet. Dus mocht je hem gemist hebben, of wil je de epische stukken terug zien? Dan zijn deze Hoogtepunten Firstlook TV Dag 1 zeker je tijd waard.

De dag begon met een hele lange rij voor de ingang van hal 1. Simon opende de livestream samen met Jelle van Es. Ze interviewden zo een aantal mensen voor in de rij, wat de nodige komische momenten oplevert. Ook het interview met Monique Sluyter heeft de strenge hoogtepunten selectie van de redactie doorstaan. De epische Tekken finale op het hoofdpodium zijn we ook niet vergeten. Zowel de Belgische als de Nederlandse finale werd vandaag gespeeld. Wie werd de uiteindelijke winnaar?

Nintendo heeft een zeer mooie line-up dit jaar en het is niet meer dan logisch dat de Wii U natuurlijk ook even langskomt in dit item. Dennis stelde een aantal vragen aan Bianca Stirnweis, de PR & Events Manager bij Nintendo. Vandaag liepen we ook langs de booths van twee van de grootste shooters: Medal of Honor: Warfighter en Halo 4. Daarnaast kunnen jullie een kijkje achter de schermen nemen en zien wat er nou allemaal moet gebeuren om zo’n evenement draaiende te houden. Ja, dat gaat niet over een nacht ijs.

Tenslotte willen we je de epische pot basketbal van Dennis en Jean Paul Hardy van 2K Games niet laten ontgaan. Alleen daarom is Firstlook 2012 nu al een geslaagde beurs. Morgen krijg je nog meer Firstlook voor je kiezen. Zo keren we terug met de livesteam van dag 2. Maar natuurlijk kun je aan het eind van morgen ook alle hoogtepunt van zondag verwachten. Blijf dus zondag ook afstemmen op Gamekings.tv!

Hoogtepunten Firstlook TV Dag 1

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch