Menu Premium
Loading...

Homefront: The Revolution E3 2014 Preview

22/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In 2011 kregen we een te maken met een nieuwe shooter IP van ontwikkelaar Kaos Studios, namelijk Homefront. De game was sfeervol en knalde goed weg, maar was onvergeeflijk kort. Daardoor kreeg de game over het algemeen matige recensies en vielen de verkoopcijfers tegen. Nu vier jaar later is het tijd voor een vervolg met dezelfde opzet, maar dit keer ontwikkeld door Crytek. Wat denk je dat Dennis en Boris van dit vervolg vinden? Kom erachter in deze Homefront: The Revolution E3 2014 Preview.

Over het verhaal van Homefront: The Revolution is al het een en ander bekend. De game speelt zich af in 2025 en Noord-Korea valt de economisch verzwakte Verenigde Staten binnen. Zoals je in de E3 2014 trailer hebt kunnen zien, speel je als een jonge verzetsstrijder. Het is geen voormalig Special Ops soldaat zoals we dat vaker zien in films en games, maar een gewone man die door omstandigheden en voor vaderlandsliefde tot actie overgaat. Dit merk je terug in de manier waarop bijvoorbeeld beveiligingscamera’s worden uitgeschakeld. Dit doe je namelijk met een steen die je richting de camera gooit. Het is aan jou om Amerika wakker te schudden en te bevrijden van de Koreanen.

Ontwikkelaar Crytek heeft laten weten dat een groot deel van Homefront: The Revolution zich zal afspelen in de straten van Philadelphia. Als speler krijg je een afwisselend scala aan missies op je bordje. Zo wordt er in Homefront: The Revolution gesaboteerd, geïnfiltreerd en daarnaast moet je natuurlijk de noodzakelijke vijanden afknallen. Tijdens de demo zagen we hoe de speler zijn pistool upgradet; eerst voorzag hij de gun van een extra handgreep en een telescoopvizier om het vervolgens om te bouwen tot zwaar machinegeweer. Naast wrede guns is onze hoofdpersoon ook in staat om een speelgoedautootje te voorzien van springstof en deze naar de vijand te sturen.

Gaat Homefront: The Revolution zijn voorganger kunnen overtreffen? Check wat Dennis en Boris ervan denken in deze Homefront: The Revolution E3 2014 Preview.

Ontwikkelaar: Crytek UK
Uitgever: Crytek, Deep Silver
Platform: PC, PlayStation 4 en Xbox One
Homefront: The Revolution E3 2014 Preview

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch