Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Hoe wreed was de online ‘E3 2020’ achteraf gezien eigenlijk

04/06/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Iedereen zat een jaar geleden met zijn handen in het haar. De E3 ging voor het eerst sinds het oprichten van de beurs in 1995 niet door. Er moest op het allerlaatste moment vanwege de pandemie een ander plan worden bedacht. Zoals met zoveel bijeenkomsten werd er gekozen voor de online optie. De vraag is uiteraard: was dit top of een flop? Hoogste tijd voor JJ om de ‘E3 2020’ eens nader onder de loep te nemen en daarmee ook vooruit te kijken naar de komende E3. Want wat ging er goed tijdens de afgelopen E3? En wat is er gebeurd met de top-10 van The Wall die jullie toentertijd maakten?

E3 2020 recap: een beurs die geen beurs was

Laten we eerlijk zijn: het is echt heel erg lastig als last minute een hele beurs gecancelled wordt en je als publisher opeens met een alternatief moet komen. Al je stands mogen naar huis, de podia worden weer afgebroken en al het voorbereide pr materiaal kan in de prullenbak. De vraag is (zeker met het oog op een nieuwe digitale E3) was het een succes? En kunnen we wat leren van vorig jaar? JJ heeft een recap voor je in elkaar gesleuteld waarin hij met je door gaat nemen hoe de aftermath van E3 2020 doorwerkt op de editie van dit jaar.

De top-10 van de afgelopen beurs

Iets wat traditiegetrouw bij de E3 hoort, zijn lijstjes. Welke game doet het goed, welke laten we liever links liggen én welke game moet nog wat aan worden gesleuteld. Op basis hiervan maken we vaak (Hollanders die we zijn) lijstjes . En al helemaal tijdens de E3. En dus kozen jullie weer de tien beste E3-games voor The Wall. Games waarvan jullie dachten dat zij fantastisch gingen worden. De vraag is: klopt dat ook? Of blijken een aantal van die titels toch (spoiler alert: ja) door het ijs te zijn gezakt? Je vindt de antwoorden in de bovenstaande E3 2020 recap met JJ.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch