Menu Premium
Loading...

Masterclass met nr. 5 van de wereld in Fortnite op de PC

08/05/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Fortnite! Het meest populaire spel op dit moment. Het lijkt wel alsof iedereen de game wel een keer heeft aangeraakt, check hier ook onze review van Season 4. Tegenwoordig praat je niet meer over Pokémon-kaarten of voetbalplaatjes op het schoolplein, nee, het aantal kills dat je gister behaalde in Fortnite is veel belangrijker. Koos wil natuurlijk ook mee kunnen praten op het schoolplein. Hij is zeker de beste Fortnite speler van de redactie, maar verbeteren kan altijd! Daarom hebben we de nummer 5 Fortnite speler van de wereld uitgenodigd: DutchHawk. De mensen die in Utrecht langs zijn gekomen bij de HP Omen Battlezone hebben hem daar al 600 keiharde pegels zien winnen. Hoe die dat doet, vertelt hij vandaag in: Masterclass met een pro player: hoe word je beter in Fortnite?

Hoe kom je in de top 5 Fortnite spelers van de wereld?

Als je een beetje gewend bent om een shooter te spelen is Fortnite niet een hele moeilijke game om in te stappen, maar de game masteren is een compleet ander verhaal. Dit komt vooral door het ontzettend belangrijke bouwaspect van de game. Zo kan je meestal ook al aan de bouw skills van je tegenstander zien of hij of zij goed is in de game, al vertelt DutchHawk dat een shotty van een onervaren speler in je gezicht toch behoorlijk fataal kan zijn. Hoe word je dan zo goed in de game? Het antwoord is behoorlijk simpel: uren maken. Als je maar genoeg tijd investeert in het spelen van de game word je er vanzelf beter in. Er zijn wel een aantal dingen die je kan instellen, om je reis iets makkelijker te maken. Wat hij zelf zoal heeft ingesteld gooit hij allemaal open en bloot in dit item.

DutchHawk vertelt zeer binnenkort te beginnen met streamen op Twitch en is al een tijdje bezig op YouTube. Dus wil je meer van hem zien? Volg hem dan op zijn kanalen!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch