Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

De waanzin van (te)veel game releases in een maand

11/12/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nu het jaar ten einde komt, geraken ook de feestdagen steeds dichterbij. En dan is het doorgaans zo dat er aardig wat mensen games gaan inslaan. Doorgaans spellen die de afgelopen tijd zijn uitgekomen. Van Halo Infinite en FIFA 19 tot Forza Horizon 5 en Battlefield 2042. Najaar was altijd koning als het ging om game releases. Had je een grote game, dan bracht je die ik oktober of november uit. Maar is dat nog steeds zo? Want de aankomende februari laat minimaal acht grote game releases zien. JJ zit al lang in het vak en er lijkt hem iets veranderd te zijn. Maar wat dan? Waarom en is er dan een nieuwe plek waar de grote titels naar toe gaan? En waarom daar dan? JJ behandelt het in een nieuw werkstukje.

Het najaar lijkt niet meer het beste moment te zijn voor grote game releases

2022 lijkt erg druk te gaan worden met nieuwe game releases. Logisch als er zoveel is uitgesteld in 2021. Maar het valt op dat veel van die uitstellers allemaal in dezelfde periode uitkomen. En dan met name om de maand februari. JJ telt zo zeven à acht grote titels. Hoe kan dat? Vroeger kwamen de meeste blockbusters altijd in het najaar uit. Is er nu iets veranderd? En waarom?

Wat is het geheim van de legendarische maand februari

Wat is de oorzaak van de verschuiving de laatste jaren naar de maand februari. Durven nieuwe games de strijd niet meer aan met de oude games die vaak tegen aantrekkelijke kortingen in de winkels liggen rond Sinterklaas en Kerst. Of is er een andere reden? En wat is toch het geheim van de maand februari. Zoveel top games bij elkaar kan toch niet goed gaan? Is daar bewijs voor vanuit het verleden.  Je gaat het antwoord op al die vragen horen en zien in JJ’s nieuwe werkstukje.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch