Menu Premium
Loading...

Hoe is de E3 in de afgelopen 10 jaar veranderd?

11/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze week staat geheel in het teken van de E3. In dit gesprek tussen Boris, Steven en JJ gaan ze het hebben over niet alleen de aankomende E3, maar ook de E3 in de glorie jaren en in de donkere jaren. Dit doen de heren in het Gamekings Premium item ‘Hoe is de E3 in 10 jaar veranderd?’

De E3 bestaat al sinds 1995 en is sindsdien ieder jaar georganiseerd. De beurs zelf vindt dit jaar plaats van 14 tot 16 juni 2016. De persconferenties vinden echter het weekend ervoor – op 12 en 13 juni – plaats. Tijdens de persconferenties worden vele games getoond die aankomende periodes gaan uitkomen. Dit jaar zijn onder andere Electronic Arts, Bethesda, Microsoft, Sony, Ubisoft en Nintendo van de partij om hun ideeën met de wereld te delen.

In dit item blikken Boris, Steven en JJ terug op de afgelopen tien jaar E3, met hoogtepunten en dieptepunten van de geschiedenis van de E3. Verder vertellen Boris, Steven en JJ anekdotes van verschillende afgelopen E3-edities en vertellen ze wat ze van deze E3 2016 verwachten.

Ben je benieuwd naar toffe anekdotes van de heren, ben je benieuwd naar de geschiedenis van de E3 of wil je weten wij vroeger gamefootage opnamen? Je ziet het hier in dit Premium item: Hoe is de E3 in 10 jaar veranderd?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch