Menu Premium
Loading...

Hoe een groep studenten een betere game maakte dan menig studio

31/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Drone.esc is een game waar Emiel met veel belangstelling naar kijkt. Het is dan ook een indrukwekkend project van een groep studenten! Hij heeft twee heel speciale gasten geregeld die daarover komen vertellen. Celine de Wijs en Yannis Bolman! Little Chicken Game Company heeft de opdracht gegeven, maar de game is gerealiseerd door een groep zeer getalenteerde studenten.

Drone.esc is een narrative driven game

Drone.esc is een narrative driven game. Als Drone moet je op onderzoek uit gaan en krijg je opdrachten van een andere drone. We kunnen niet alles over dat verhaal vertellen, want we willen niet te veel weggeven. Emiel vraagt Celine en Yannis alsnog het hemd van het lijf over deze game. En hoe tof is het dat het bedrijf een groep studenten vertrouwde met een groot project! Hoe zit deze samenwerking precies in elkaar en hoe was dit voor de groep studenten? En heeft Emiel stiekem zelf ook een vinger in de pap?

Studenten duiken het bedrijfsleven in

Emiel vind het tof dat de studenten op deze manier wat meer het bedrijfsleven in kunnen duiken. Ze kunnen echt aan een serieuze game werken! Celine kijkt met veel plezier terug op de game en ze is groot fan geworden van de art van de game. De omgeving die ontworpen is door Stijn vind ze ook erg goed geworden, Stijn heeft eraan gewerkt totdat z’n ogen bloedde. Het is dan ook indrukwekkend dat zo’n kleine groep studenten dit voor elkaar wist te krijgen.

Ga jij Drone.esc spelen?

Ga jij Drone.esc spelen? En waarom absoluut wel of helemaal niet? En wat vind je nu eigenlijk van het project? Je kunt hieronder de trailer nog een keer bekijken. Laat het ons weten in de comments, we zijn erg benieuwd naar al jullie reacties en vragen ook nog over het project!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch