Menu Premium
Loading...

Hoe doet de PC het op de E3 2017?

15/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De PC, doet ie nog mee? Natuurlijk doet hij dat. Meer dan ooit zelfs. Maar is de E3 ook een beurs waar de PC echt de kans krijgt om te shinen? Staat het (veelal) krachtigste apparaat in de schijnwerpers? Die vraag is legitiem als je kijkt naar de ronkende persconferenties van de console-producenten en de enorme stands op de beurs die vaak geheel draaien om de games voor de PS4, Xbox One en de Switch. Is de love van de publishers er nog wel of kunnen pure PC-games beter naar andere events uitkijken? Steven spitte daarom het halve internet door om te kijken wat de PC allemaal te bieden had. Je ziet al zijn bevindingen in dit item: Hoe doet de PC het op de E3 2017?

De bevindingen van Steven

Na een paar uur zoeken kwam Steven terug met het volgende verslag. Een positief verslag, alhoewel hij ook enkele vraagtekens en kritische noten wilde zetten. Want hoeveel pure PC-exclusives waren er dit jaar nog te vinden op de E3? Niet veel kunnen we je nu al vertellen. Maar dat wil nog niet zeggen dat je als PC-bezitter een slechte tijd tegemoet gaat. In tegendeel, want er komen nog steeds genoeg pareltjes naar dit platform. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende games die Microsoft tijdens zijn persconferentie heeft laten zien. Hoewel deze games werden aangekondigd voor de Xbox One, werd ook duidelijk vermeld dat ze ook naar de PC zullen komen.

Volgens Steven ben je de komende tijd als PC-bezitter spekkoper en kun jij straks kiezen uit het grootste en kwalitatief meest hoogstaande aanbod van alle spelcomputers. Hoe hij deze stelling onderbouwt? Je gaat het zien in “Hoe doet de PC het op de E3 2017?” We zijn natuurlijk ook benieuwd hoe jij erover denkt, dus laat jouw mening horen in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch