Menu Premium
Loading...

Hitman HD Trilogy Review

07/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

HD-remakes en HD collecties zijn de laatste trend: Bundel een paar oude classic titels samen, plak er de naam trilogy aan vast, poets ze op naar HD en voila je hebt een nieuwe game. Nu Hitman Absolution alweer een tijdje uit is, kon Square Enix natuurlijk niet achterblijven op deze trend en hebben ze Hitman 2: Silent Assassin, Hitman: Contracts en Hitman: Blood Money gebundeld. Of deze HD-remake je blood money waard is, hoor je in de Hitman HD Trilogy Review.

In deze drie delen draait het uiteraard allemaal om de kale hitman met de karakteristieke tatoeage op zijn achterhoofd: Agent 47. Codename 47 was overigens de titel van het eerste deel van de Hitman serie, maar die is jammer genoeg niet meegenomen. Wel gek eigenlijk, want we leven immers toch in een tijd waarin alle trilogieën een vierde deel krijgen.

In deze drie games, die inmiddels tussen de 11 en 6 jaar oud zijn, zit alles wat we van onze nieuwste Hitman ook gewend zijn. We beginnen de missie met een target en het is aan jou om de beste route te zoeken om je kill te maken. Ook de injectiespuiten, silencers, fiber wire en het verwisselen van pakjes om ongezien bij je target te komen, zijn in deze games ruim vertegenwoordigd.

Of deze HD-remake van de Hitman games de moeite waard is, of dat je hem lekker links kunt laten liggen, hoor je van Skate en Martin in de Hitman HD Trilogy review.

Ontwikkelaar: Square Enix
Uitgever: IO Interactive
Platform: PlayStation 3 en Xbox 360

Hitman HD Trilogy Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch