Menu Premium
Loading...

Hitman: Absolution Review

18/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is al ruim zes jaar geleden dat de laatste Hitman game verscheen, Hitman: Blood Money. Aangezien deze game zeer goed werd ontvangen, wachten vele fans al jaren op een nieuwe deel. Gelukkig is het wachten bijna voorbij, want op 20 november kun je eindelijk aan de slag met een gloednieuw deel in de serie, Hitman: Absolution. Boris en Martin hebben al aardig wat uurtjes in de game gestoken, dus is het hoog tijd voor de Hitman: Absolution review.

Boris keek ontzettend uit naar deze game. Martin had echter een jaar geleden een tegenvallende presentatie van de game gezien. Of ze Hitman beter vinden dan Call of Duty: Black Ops 2 en de andere triple A titels van het najaar, hoor je in de Hitman: Absolution review.

In Hitman: Absolution duik je nog een keer in de huid van Agent 47, een genetisch gemanipuleerde kloon die getraind is om mensen effectief te kunnen executeren. In de game zul je ook meerdere mensen moeten omleggen zonder dat ze weten wie achter de moord zat. Er zijn in ieder level vele manieren om je target om zeep te helpen, waardoor je behoorlijk creatief te werk kunt gaan.

Op 20 november kun je de game zelf in huis halen voor je PlayStation 3, PC en Xbox 360. De vraag is of de game een beetje zijn hoofd boven water kan houden tussen alle najaarstoppers die in dezelfde periode verschijnen. Boris en Martin weten het antwoord op die vraag in de Hitman: Absolution Review.

Ontwikkelaar: IO Interactive
Uitgever: Square Enix
Platform: PlayStation 3, Xbox 360 en PC

Hitman: Absolution Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch