Menu Premium
Loading...

Hitman: Absolution Hands-on

09/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De kale man waar Martin al een paar weken laaiend enthousiast mee aan het spelen is, is niet zijn nieuwe bedpartner, mocht je dat denken. Nee, iedereen weet natuurlijk dat het dan over de agent gaat met het getal zevenenveertig, de rode stropdas en de tattoo in z’n nek. Jelle en Martin hebben al wat mogen spelen met Agent 47 en daarom is hier de Hitman: Absolution Hands-on.

Absolution is al het vijfde deel in de Hitman serie en kun je eindelijk na al die jaren de huurmoordenaar uithangen. Het is het debuut van de spiksplinternieuwe Montreal studio van Square Enix en of het een debuut is die de boeken in gaat, kun je op 20 november ervaren. Voor nu, kun je Martin zien los gaan over een van zijn favoriete series.

De nieuwe Hitman moet je makkelijker in laten stappen, maar belooft nog steeds de echte hardcore Hitman elementen te bezitten. Je gaat dus eerst je omgeving goed bekijken en dan bepalen welke van de vijfentwintig ingangen je gaat gebruiken om je pad naar je doelwit te maken. Dan is het onderweg ouderwets sneaken, mannetjes uitschakelen en hun outfit jatten.

Nieuw in dit deel zijn de ‘contracts’. Waar je in vorige delen nog alleen je standaard ‘hits’ had, heb je nu ‘contracts’. Dit houdt in dat je bepaalde voorwaarden hebt waaraan je moet voldoen. Doe je dit niet, dan krijg je gewoon simpelweg minder money. Als je bijvoorbeeld iedereen neerknalt die je tegenkomt met de nieuwe ‘point and shoot’ mode, dan ben je niet echt een echte silent killer natuurlijk. Je krijgt dus puntenaftrek.

Een leuke manier van moorden is door het eruit te laten zien als een ongelukje. Je kan bijvoorbeeld per ongeluk een bewaker een hekje door laten lopen waar jij net per ongeluk een stroomkabel op hebt gelegd. Om vervolgens van een afstandje te gniffelen wanneer hij geëlektrocuteerd wordt. Martin en Jelle zijn er in ieder geval al flink mee aan de haal geweest, dus is het tijd voor de Hitman: Absolution Hands-on.

Ontwikkelaar: IO Interactive
Uitgever: Square Enix
Platform: PlayStation 3, Xbox 360 en PC

Hitman: Absolution Hands-on

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch