Menu Premium
Loading...

Hitman 2 Review: “Guns blazing of toch maar de stealthy manier kiezen?”

14/11/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een van de meest gevreesde mannen ter wereld is terug gekomen van zijn welverdiende vakantie. We hebben het niet over Sam Fisher, ook niet over de Master Chief, we hebben het natuurlijk over Agent 47! De gevaarlijkste huurmoordenaar van het land. Hij heeft ondertussen flink wat landen bezocht, denk hierbij aan Frankrijk, Italië en Marokko. Toch mag hij in deeltje twee  ook wat mooie plekjes gaan bezoeken. Boris en Skate zijn beide aan de slag gegaan met deze game en zij gaan je haarfijn uitleggen wat zij hiervan vonden. Ben jij klaar om op je eigen manier je target uit te schakelen in Hitman 2?

De maps zijn nog groter!

Voor de mensen die de laatste Hitman hebben gespeeld, die weten wel hoe uitgebreid deze game kan zijn. In Hitman 2 zal het je opvallen dat je echt kunt verdwalen in een map. Zo krijg je soms meerdere targets voor je kiezen. Het vermoorden is het ene ding, maar ook nog eens ongezien, verkleed als flamingo daar aankomen is een ander ding.

Nieuwe gamemodes in Hitman 2

In Hitman 2 kun je jezelf uren vermaken met de herspeelbare singleplayer mode. Ook kun je dit keer een multiplayer mode verwachten voor Agent 47. In de modus krijg je de mogelijkheid om tegen iemand anders, zo snel mogelijk verschillende targets uit te schakelen. De gamemode heet “Ghost Mode”. zoals je al kunt verwachten, zie je in de game een ghost rondlopen. Dit is als het ware je tegenstander. Wat hij doet heeft niet invloed op jouw gameplay, maar je kunt hem hierdoor wel goed in de gaten houden. Ook zit er naast de multiplayer een Sniper Challenge in. Hier krijg je de mogelijkheid om samen met andere mensen te spelen. Leuk om even samen met je vrienden wat mensen neer te maaien. Wat vinden jullie van Hitman 2, is het een verbetering? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch