Menu Premium
Loading...

Hitman 2 In-Depth discussie: “Een game die je creatieve brein laat kraken”

14/11/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

BAM! Daar zitten we dan, eindelijk kunnen we onze volledige mening geven over het volgende deel van die kale huurmoordenaar. We hebben het over hier natuurlijk over Agent 47. De man waarmee je al een decennia lang op meerdere consoles mee kunt spelen. Het doel van Hitman is zoals de titel al wel vermeld, het vermoorden van je target en ongezien weg weten te komen van de situatie. Boris, Skate en JJ zitten aan tafel om even dit spel compleet te gaan ontleden. Zijn zij tevreden met Hitman 2 en wat kon er volgens hun beter? Dit en nog veel meer check je in deze premium discussie.

De episodic content werkte niet

In het laatste deel van Hitman kreeg de speler te maken met een game die uit losse aflevering bestond. Elk leven bestond dus uit een nieuwe episode die later te downloaden was. Hierdoor forceer je eigenlijk de speler om hetzelfde level langer te spelen. Dit is natuurlijk wel een beetje het doel van het spel, want in één sessie door het level heen gaan is ook niet zo spannend. Er zijn vaak wel tientallen verschillende manieren om een level te halen. Vandaar dat nu in Hitman 2 gewoon alle levels weer beschikbaar zijn, zo kun je gemakkelijk afwisselen tussen de verschillende maps.

Grote zandbak in Hitman 2

In Hitman 2 heb je verschrikkelijk veel vrijheid als het gaat om de dingen die je kunt doen in een map. De map leeft, het voelt met je mee terwijl je speelt. Elke NPC die rondloopt op de map kan precies zien wat jij allemaal uitvreet. Als jij te dichtbij iemand in de buurt staat dat kijken ze je al raar aan, of zijn ze verdacht van je gedrag. Zo geeft je game je heel veel mogelijkheden om op je eigen manier het spel te spelen. Je moet wel tactisch blijven, want je bent heel gemakkelijk afgeleid in zo’n groot level. Wat vinden jullie van Hitman 2 als je dit zo hoort? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch