Menu Premium
Loading...

HipShotDot Review

28/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hoogste tijd voor iets anders. Zoals je hebt gezien, was een deel van de Gamekings crew twee weken geleden nog in Los Angeles. Daar is keihard gewerkt om je te voorzien van wrede items en de heetste nieuwtjes. Naast hard werken gaan de heren ook altijd even shoppen. Zo komt Boris elk jaar wel terug met een paar nieuwe schoenen. Dat heeft hij dit jaar ook zeker gedaan, maar naast een paar wrede sneakers heeft Boris ook de HipShotDot mee teruggenomen. Ben je benieuwd wat dit is, wat het doet en of je het moet hebben? Check dan de HipShotDot review.

De HipShotDot dus, heel simpel gezegd is het een rood LED-lampje dat je op jouw tv plakt. Het lampje heeft een USB-uitgang en kan daardoor in de  console. Maar waarom wil je een rood lampje op je tv? Dat wil je omdat je dan makkelijker kunt mikken vanuit de heup, waardoor je met veel meer precisie kills kunt maken. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je de HipShotDot precies in het midden van je tv plakt, op de plek waar je normaal je red dot hebt zitten. Het lampje knippert niet, de enige functie van de HipShotDot is je duidelijker te laten zien waar je mikt. De HipShotDot is dus speciaal ontwikkeld voor fanatieke shooter-spelers. Je zult misschien denken: is dit geen cheaten? Kom erachter en check de HipShotDot review.

In de Gamekings Extra van vorige week heb je kunnen zien hoe Boris en Shelly de HipShotDot uitvoerig hebben getest. In theorie klinkt het redelijk simpel: je plakt de het lampje op je tv en gaan. Maar in praktijk bleek dit nog behoorlijk tegen te vallen. Boris en Shelly vertellen je precies voor wie de HipShotDot bedoeld is en waarom je het eventueel zou willen hebben. Kom erachter in de HipShotDot review.

HipShotDot Review

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch