Menu Premium
Loading...

Hey! Pikmin Review

08/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Pikmin! Een van de minder ‘bekende’ Nintendo-characters maakt zijn rentree op de Nintendo 3DS! Het leger aan kleine mannetjes staat in de startblokken om ook op Handheld-niveau furore te maken. Aan Shelly en Steven de taak deze nieuwe Nintendo-game op waarde te schatten. Hun oordeel weegt immers¬†zwaar en wordt binnen de gehele games industrie¬†als ‘deskundig’ gezien. De druk zit er dus goed op voor Hey! Pikmin. Benieuwd naar de mening van Nintendo-liefhebbers Steven en Shelly? Bekijk dan snel Hey! Pikmin Review!

Eerste keer Pikmin voor Shelly

De grote vernieuwing van deze Hey! Pikman zit hem in de spelopzet. In de early days van Pikmin werd de game serie gekenmerkt door de 3D strategy-opzet. Deze Hey! Pikmin voor de Nintendo 3DS neigt meer naar een 2,5D side scroller. Los van de bekende gameplay die dit soort games al sinds jaar en dag oplevert, probeert deze Hey! Pikmin zich wel degelijk te onderscheiden van de overige games in het genre. Dat moet ook wel, want ondanks dat de Nintendo 3DS inmiddels misschien wel in zijn nadagen zit, is de concurrentie nog altijd groot. De game is in Japan al een tijdje uit. Die release vond daar 13 juli al plaats, terwijl de Amerikanen op 28 juli met de nieuw telg uit de Pikmin-serie aan de slag mochten. Zoals wel vaker zijn nu ook wij in Europa als laatste aan de beurt.

Deze Hey! Pikmin is een van de grote titels voor de Nintendo 3DS die dit najaar het levenslicht ziet. Zien jullie nog toekomst in deze Nintendo-franchise? En is dit een serie die jullie nauw aan het hart gaat? Shelly en Steven zijn op de Gamekings-redactie misschien wel bij uitstek de twee die Nintendo’s ‘magic’ het best begrijpen. Kunnen jullie je vinden in het oordeel van Steven en Shelly? Laat je horen in de comments onder deze Hey! Pikmin review!

 

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch