Menu Premium
Loading...

Het programma van de zombieweek: wapens, films, games en historie

28/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor de week van de zombies. Iedereen die van zombies houdt gaat zijn geluk deze week niet op kunnen. De mensen die er wat minder meer hebben: helaas. Deze week is niet voor jou gemaakt. Hoe dan ook, het wordt een week vol met content. En dus is JJ daar om het programma even door te nemen. Want je kunt het zo gek niet bedenken of het gaat deze week langskomen.

Zombies in films en de beste wapens om zombies te killen

Want met wat voor wapen kun je zombies nou het beste afmaken? Een kettingzaag, een grasmaaier een gun, bommen of wat anders? Zeg het maar. Je mag het zelf onder het item in de comments droppen, maar de heren gaan ook zelf de vraag beantwoorden en een paar opties droppen. Daarnaast verschijnt er volgende week een Filmkings die volledig in het teken staat van zombies. Want ze komen ook extreem vaak voor in films. Het is de laatste paar jaar misschien wat minder als voorheen, maar er worden nog steeds films met zombies in de hoofdrol (of bijrol) gemaakt. Soms met een humoristisch tintje, soms bloedserieus en soms survival. Je kunt met deze bizarre beesten (of mensen) in zowel films als in games allerlei verschillende kanten op. En dat zal in de items van deze zombieweek dan ook duidelijk naar voren gaan komen.

Tien fantastische zombiegames

Want Gamekings zou Gamekings niet zijn als het tijdens deze speciale week niet over games gaat. Er zijn tien games uitgekozen (er waren er veel maar dan ook veel meer) die in een item besproken zullen worden. Want die games, die zijn er in alle vormen en maten. Games met zombies in de hoofdrol, maar ook games waar ze een bijrol hebben of gewoon voor de fun in de game worden gedropt. Hoe dan ook: genoeg games om over te praten en discussiëren tijdens deze zombieweek.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch