Menu Premium
Loading...

Het Leyp x Gamekings shirt

19/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het Leyp x Gamekings shirt is een feit en Boris ging met Jelle naar Rotterdam om ‘m hoogstpersoonlijk in de Leyp-winkel te leggen. Daar spraken zij natuurlijk met de ontwerper van het shirt, oftewel niemand minder dan Darrin Umboh. Ben jij benieuwd waar zijn creativiteit toe geleid heeft? Je checkt het Leyp x Gamekings shirt hier!

Wat ooit begon met het customizen van sneakers, groeide uit tot het kunstenaarscollectief dat Leyp tot op de dag van vandaag nog steeds is. In 2005 wonnen ze het wereldkampioenschap met hun sneaker customize-kunsten en sindsdien wordt er door de creatievelingen achter het bedrijf de meest wrede shit gedaan. Zo werd er onder meer samengewerkt met Ecko voor een exclusieve horlogelijn, maar dat is niet alles. Ook andere grote namen als Adidas en Converse wilden heel graag gebruik maken van de creatieve mindset die Leyp heeft, wat resulteerde in een flink aantal exclusieve collecties die in de Leyp-winkel te vinden zijn.

Leyp’s Darrin Umboh is onder andere illustrator, kunstenaar én docent in hart en nieren. Hij heeft de taak op zich genomen om het super wrede Leyp x Gamekings shirt te ontwerpen en hij vertelt je dan ook zelf waar hij voornamelijk zijn inspiratie vandaan haalt. Ook krijg je van hem te horen hoe het design van het Leyp x Gamekings shirt is ontstaan en we vragen hem natuurlijk ook wat zijn favoriete game is.

Je wilt het Leyp x Gamekings shirt hebben, hè? Dat kan! Leyp is te vinden op de Hoogstraat 67a in Rotterdam en daarnaast is het shirt ook te bestellen via de website. Check ’t item en kom erachter hoe een geweldig idee resulteerde in een belachelijk wreed t-shirt!
Het Leyp x Gamekings shirt

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch