Menu Premium
Loading...

Gamekings in 2017: Wat was Hot en Not?

24/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ koestert een bovengemiddelde interesse in de cijfers. Niet zo gek ook. Als hoofdredacteur gaat het hem aan het hart hoe Gamekings het doet in vergelijking met bijvoorbeeld andere websites. Stiekem vindt hij het ook gewoon leuk om die krachtmeting vol aan te gaan. Wellicht verklaard die drang naar krachtmeting JJ’s voorliefde voor sportgames. In dit item gaat JJ samen met Koos bekijken welke reviews op Gamekings.tv het afgelopen jaar goed hebben gescoord, en welke items wellicht wat minder in de smaak vielen. Benieuwd naar welk item als winnaar uit de bus is gekomen in 2017? Check het nu in ‘Gamekings in 2017: Wat was Hot en Not?’ op Gamekings.tv!

Welke review komt er als winnaar uit de bus?

Koos is aangeschoven om met JJ nog maar eens terug te blikken op afgelopen jaar. Naast JJ is Koos als marketeer werkzaam op de redactie. Het is dan ook niet gek dat de cijfertjes hem eveneens bovengemiddeld boeien. In 2016 namen Jelle en Shelly een vergelijkbaar item op. Destijds kwam, tegen alle verwachtingen in, de review van F1 2016 als winnaar uit de bus. Uiteraard had dit te maken met de prestaties van Max Verstappen, in combinatie met de hoge klassering in het Google algoritme. De onvoorspelbaarheid wat dit betreft is dus zeker aanwezig. Zodoende is het interessant om te zien welk items het in 2018 goed en slecht hebben gedaan.

Wat vinden jullie van de uitslag? Snappen jullie de winnaar en bittere verliezer? Welke review gaat in 2018 het best bekeken worden? Laat je horen in de comments onder ‘Gamekings in 2017: Wat was Hot en Not?’

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch