Menu Premium
Loading...

Het grote Gamekings Feest: Bier, bitterballen & keiharde shooteractie

21/12/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Veel kijkers denken dat we als Gamekings crew vaak bij elkaar zijn. Op opnamedagen bijvoorbeeld. Dat is echter niet zo. Sterker nog, het is echt vele jaren geleden dat de presentatoren allemaal bij elkaar waren. JJ wilde daar verandering in brengen. En dus organiseerde hij een feestje in samenwerking met Lighting VR. Want wat is er leuker dan een combinatie van bier, bitterballen en een potje gamen? In deze video zie je het ongecensureerde verslag van deze samenkomst. Want zoals het Gamekings betaamt, ontaarde dit feest ook in een complete chaos. Maar goed, dat is alleen maar leuk voor de content zullen we maar zeggen.

Gamekings hebben een feest

Zet een hoop presentatoren van Gamekings bij elkaar, gooi wat alcoholische versnaperingen in de mix, zet een competitie op en je hebt gegarandeerd spektakel. De lippen worden wat losser, de hoofden ietwat verhitter en de humor ligt op straat. Zo ook hier. Wie is de beste VR shooter van de redactie en wie is er een geboren pacifist? Wie praat onzin en wie komt nog redelijk uit zijn woorden? En wie heeft wat zinnigs te zeggen over het afgelopen jaar, wat voor gamers echt een van de beste jaren ooit was. Je ziet en hoort het allemaal in dit verslag van het eerste Gamekings-feest sinds tijden.

Scoor 10% korting op een VR arrangement bij Lightning VR

Heb je het item gezien en denk je ‘ik wil Close Combat’ ook wel een keer uitproberen en een top avond met bier en bitterballen beleven, dan heeft Lightning VR een leuk aanbod voor jou. Ze trekken de actie die ze tijdens de Dutch Stream Awards hadden namelijk naadloos door. Oftewel, met de code DSA2023 kun je 10% korting krijgen bij het boeken van een VR arrangement bij hun locatie in Amsterdam of Delft. Kun je begin 2024 mooi de gebraden hertenreet en oliebollen er uit zweten.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch