Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Het finale oordeel over de ‘E3 2023’: ‘Genoeg mooie games gezien’

16/06/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

De ‘E3 van 2023’, welke natuurlijk geen echte E3 was, maar dat terzijde, zit er (helaas) op. De afgelopen weken hebben we met vele duizenden community leden op Twitch en YouTube kunnen kijken naar en genieten van presentaties van onder andere PlayStation, Xbox, Capcom, Ubisoft en de Summer Game Fest. Tientallen games van tientallen developers kwamen er voorbij. Sommige duidelijk van een Triple A karakter, ander meer met een Indie signature. Hoe hebben wij bij Gamekings de ‘E3’ van 2023 ervaren? Hebben we verrassingen gezien? Potentiele meesterwerken? Wat ging er goed en wat fout? En wie was de winnaar van de afgelopen weken? JJ, Koos en Skate zijn achter de desk gaan zitten om een antwoord op al deze vragen te geven.

Het merendeel van de uitgevers toont zijn games tijdens de ‘E3 2023’

Het merendeel van de uitgevers legden de afgelopen dagen hun troefkaarten op tafel. Eigenlijk waren het alleen Nintendo en Rockstar die helemaal niets van zich liet horen. Mogelijk dat dit later dit jaar nog gaat gebeuren. De rest gaf acte de presence tijdens de PlayStation Showcase, Xbox Showcase, Capcom Showcase, Ubi Forward, PC Gaming Show, Future Games Show en de Summer Game Fest. Keuze aan games was er genoeg. Maar hoe was het met de kwaliteit gesteld? Welke show wist de drie heren het meest te overtuigen en waar was dat dan mee?

Welke partij won de afgelopen weken en presteerde er ondermaats?

JJ, Koos en Skate hebben een aantal dagen de tijd gehad om alle spellen en bijbehorende info op zich te laten inwerken. Hoe luidt hun eindoordeel? En waar baseren ze dat oordeel op? Welke partij heeft de ‘E3’ van 2023 gewonnen en waarmee bewerkstelligden ze dat? De antwoorden op al deze vragen ga je krijgen in deze uitgebreide nazit over de mega gamebeurs die niet meer mega is.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch