Menu Premium
Loading...

Het eindoordeel: Top 3 beste games voor het najaar van 2018

26/08/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gamekings is de afgelopen week met vijf man (Skate, Koos, Jelle, Kevin en JJ) naar de Gamescom in Keulen afgereisd om aldaar te checken wat volgens hen de beste games zijn die dit najaar uitkomen. Vooraf was er een lijst samengesteld van de grootste releases. Aan de hand van hetgeen er in de immense hallen van de Gamescom speelbaar was en wat we vooraf al hadden gezien en gespeeld (bijvoorbeeld op de E3 2018 of tijdens preview sessies). Hier hebben de vijf presentatoren elk afzonderlijk getracht uit te vogelen wat voor hen de drie games waren die er voor hen uitsprongen. Oftewel, wat waren de drie games die ze dit najaar willen halen. Het verdict zie je in het item ‘Het eindoordeel: Top 3 beste games voor het najaar’.

Er valt in ieder geval genoeg te kiezen het aankomende najaar

De keuze voor de vijf mannen was best fors. Forza Horizon 4, Soul Calibur VI, Pokémon, Battlefield V, Fallout 76, Super Smash Bros. Ultimate, Just Cause 4, FIFA 19, Shadow of the Tomb Raider, Spider-Man en Assassin’s Creed Odyssey deden in Keulen hun best om indruk op de presentatoren te maken. En dan waren er nog games die we niet op het event konden checken. Games zoals Call of Duty Black Ops IIII, Destiny 2 Forsaken en Red Dead Redemption 2. Het kon dus best wel eens een lastige opgave worden voor de vijf om de juiste games te kiezen.

Een hele week heb je, hopelijk, kunnen genieten van een flink aantal previews van ‘najaarsgames’. Nu is het de hoogste tijd om de vijf heren aan het woord te laten voor het finale oordeel. Welke drie games gaan zij dit jaar in huis halen op basis van wat ze nu weten van de titels? Je ziet het keiharde verdict (en het onderlinge gekibbel) in ‘Het eindoordeel: Top 3 beste games voor het najaar’.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch