Menu Premium
Loading...

Het e-sports “schandaaltje” rond PSV en Tony Kok

17/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het e-sports “schandaaltje” rond PSV en Tony Kok dus. Als je voetbalfan bent en de FIFA e-sports een beetje volgt dan weet je al vast wel dat Tony Kok, de eerste Nederlandse transfer op e-sports gebied, twee dagen na het tekenen van zijn contract met PSV al weer ontslagen is. Het gedrag dat Tony in het verleden op sociale media toonde, wordt genoemd als oorzaak van de verbroken samenwerking. En JJ zou JJ niet zijn als hij hier niets over te zeggen had. Je ziet het in Het e-sports “schandaaltje” rond PSV en Tony Kok.

Driemaal Nederlands kampioen

Kok is driemaal Nederlands kampioen FIFA en speelde eerst voor voetbalclub Telstar. Eind augustus maakt hij kans op het wereldkampioenschap in Londen. De overgang van de Amsterdammer van Telstar naar PSV werd dus bekend als de eerste Nederlandse transfer op eSports-gebied. Het is niet de eerste keer dat zoiets zich voordoet. In januari werd Andries Smit al na vijf dagen ontslagen bij ADO omdat hij een Ajax-fan bleek te zijn.

Vind jij het terecht dat Tony is ontslagen over iets dat hij jaren geleden als puber op social-media gezegd heeft? Vertel het ons in de comments. Maar hou het netjes want alles wat je zegt kan dus ooit tegen je gebruikt worden…

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch