Menu Premium
Loading...

Hermen Hulst van Guerrilla Games over Killzone: Shadow Fall

24/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zitten er met z’n allen natuurlijk heel erg op te wachten, we dromen over geen andere dingen meer: De PlayStation 4 is bijna beschikbaar in Nederland. Als je geluk hebt, dan zit je bij de eerste levering en krijg je hem eind dit jaar in huis. Anders moet je helaas nog even wachten. Boris ging langs bij Guerrilla Games om te kijken naar hun nieuwe titel voor de PlayStation 4. Hij praatte daar met Hermen Hulst van Guerrilla Games over Killzone: Shadow Fall.

Als de gamers ergens op zitten te wachten, dan is het wel de nieuwe generatie consoles. Met de PlayStation 4 en Xbox One op komst zien we zo nu en dan natuurlijk al hele vette footage voorbij komen. Zo hebben de gasten van Guerrilla Games ook al genoeg van de nieuwe Killzone laten zien op bijvoorbeeld de Gamescom van een tijdje terug. Omdat Killzone: Shadow Fall een launch-titel is voor de PlayStation 4, moet het er natuurlijk allemaal super gelikt uitzien. Gamers halen een PlayStation 4 ook vanwege de graphics die ze van tevoren te zien krijgen. Boris is bij Guerrilla Games op bezoek en heeft even mogen spelen met de nieuwe Killzone: Shadow Fall op de PlayStation 4.

De ontwikkelaars van Guerilla zijn erg blij met de nieuwe controller van de PlayStation 4. Door alle nieuwe features hebben ze het idee dat ze veel meer mogelijkheden hebben qua besturing. Je hoorde van veel mensen dat ze de Xbox 360-controller altijd wat lekkerder in de hand vonden liggen. Misschien heeft Sony wel een inhaalslag gemaakt met deze nieuwe PlayStation 4-controller. Als je benieuwd bent naar wat Boris te vragen heeft aan Hermen, dan moet je snel dit item bekijken!
Hermen Hulst van Guerrilla Games over Killzone: Shadow Fall

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch