Menu Premium
Loading...

Help Dorienke met haar toffe retro-console afstudeerproject

13/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag hebben we een speciale gast langs in de studio, namelijk Dorienke Wekema. Zij heeft ons om hulp gevraagd voor haar afstudeerproject en nadat we haar foto’s hadden gezien, waren we gelijk helemaal verkocht. In dit item vertelt Dorienke alles over haar project en vraagt ze jou om hulp. Dorienke is namelijk nog op zoek naar retro-consoles die ze een toffe make-over kan geven voor haar afstudeerproject. Check dus snel dit item en help Dorienke met haar toffe retro-console afstudeerproject.

Dorienke studeert aan de kunstacademie in Groningen en is nu bezig met haar afstudeerproject over nostalgie en retro. Ze heeft voor dit onderwerp gekozen, omdat retro tegenwoordig helemaal hot is en ze onderzoek wou doen naar waarom retro tegenwoordig zo populair is. Voor één van de onderwerpen voor haar project heeft ze een eigen nostalgische herinnering gepakt en is hier mee aan de slag gegaan. Als ze terugdenkt aan vroeger, moet ze gelijk denken aan de toffe gamesessies die ze heeft gehad met haar broer op de eerste PlayStation. Daarom heeft ze besloten om haar PlayStation een make-over te geven met hierop de games waar zij de meeste herinneringen aan heeft, zoals bijvoorbeeld Spyro the Dragen en Crash Bandicoot.

Dorienke is op zoek naar meer retro-consoles voor haar afstudeerproject en daar heeft ze jouw hulp bij nodig. Heb jij toevallig nog een oude console liggen, zoals een GameBoy Classic, Nintendo 64, Dreamcast, losse controllers en/of memory sticks en wil jij Dorienke helpen met haar afstudeerproject? Stuur dan een mailtje naar redactie@gamekings.tv met als onderwerp ‘Ik wil Dorienke helpen‘ en laat dan gelijk even weten wat jouw nostalgische moment is bij de console, zodat Dorienke er mee aan de slag kan! Dus kijk snel dit item en help Dorienke met haar toffe retro-console afstudeerproject!

20140512_Dorienke_Splash

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch