Menu Premium
Loading...

Hell yeah! De eerste Firstlook Update!

09/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Gamescom staat voor deur en staat op het punt aan te bellen. Toch laten we ‘m nog héél even wachten, want Dennis en Jelle bevinden zich in een euforische staat en zoals iedereen weet kan een enthousiaste Dennis zich niet inhouden. Het ziekste, wreedste en grootste game-evenement van de Benelux zit er namelijk óók aan te komen en Dennis en Jelle hebben een klein voorproefje. Hell yeah! De eerste Firstlook Update!

Jelle en Dennis kunnen zich enorm koel houden, maar er is één manier om deze pokerfaces te veranderen in de blik van kinderen in een snoepwinkel. Ze mogen losgaan met de nieuwste games, op de vetste consoles en met het grootste gamenieuws. Firstlook is altijd een groot feest voor iedereen die erbij is en er gaan zelfs geruchten dat dit de wreedste tot nu toe gaat worden. Dennis en Jelle vertellen wat jij dit jaar kunt verwachten op Firstlook 2014 en waarom de gamebeurs nog toffer gaat zijn dan zijn voorgangers.

Heb jij al een kaartje? Of moet je deze nog steeds kopen? Want dan moet je er heel snel bij zijn! Dennis en Jelle zijn al ondersteboven, binnenstebuiten, achterstevoren, en springend van enthousiasme. Je kunt er nog bij zijn, want er zijn nog kaarten op de officiële website van Firstlook. We zien je in de Jaarbeurs te Utrecht op 11 en 12 oktober!
Hell yeah! De eerste Firstlook Update!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch