Menu Premium
Loading...

Heeft JJ een COD WWII beater gevonden?

12/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ is helemaal hyped, want na een tijdje zoeken heeft hij, naar eigen zeggen, een WWII game gevonden die de COD WII beater wordt. Gedreven door extreem enthousiasme wilt hij dit natuurlijk meteen met iemand delen, dus heeft hij Skate de studio ingelokt om hem een trailer van de game te laten zien. Zoals je weet wordt Skate niet snel warm van game trailers. Hij is een man van de feiten en gameplay, maar wie weet lukt het JJ wel om de eeuwige criticus even een sprankje hoop op een harde WWII shooter te geven. Zie het in Heeft JJ een COD WWII beater gevonden?

Beter dan COD WWII?

Er zijn natuurlijk al talloze WWII games, want mensen blijven gefascineerd door dit tijdperk. Die goede oude tijd waarin je nog geen drone strikes, mech suits en hackers had. De nostalgische periode van onderdrukt worden door mensen met single shot rifles, honden en Lugers. Wie wil dat nou niet herleven? Na game op game die je deze mogelijkheid heeft gegeven, wordt er een game gemaakt die je deze tijd wilt laten herleven op een andere manier. Namelijk op slagvelden waarin je met 50 tegen 50 over landschappen van 4km2 op elkaar aan het schieten bent. Op het moment is er alleen nog een uitermate sfeervolle trailer, die eigenlijk nog niet veel verhult. Het was genoeg om JJ helemaal hyped te maken. Lukt het hem om Skate ook op te hypen?

Een Indie game die nog volop financiën aan het binnenhalen is op kickstarter en de aandacht weet te trekken van JJ, is altijd wel de moeite waard om te checken. Ben je ook zo’n WWII fanaat die staat te springen op een game die wat afwijkt van de COD of Battlefield formule? WIl je ook een keer wat langer dan twee minuten rondlopen voordat je een headshot krijgt? Dan zou dit wel de game voor jou kunnen worden. Zie hoe JJ Skate probeert te enthousiasmeren over zijn vondst in Heeft JJ een COD WWII beater gevonden?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerchDiscord