Menu Premium
Loading...

Hearthstone: Rastakhan’s Rumble Review: “Een groot troll-fiesta!”

16/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat vliegt de tijd toch snel voorbij. Het is inmiddels al een paar expansions geleden dat wij iets met Hearthstone hebben gedaan bij Gamekings. Laat het nou net zo zijn dat er niet lang geleden een nieuwe expansion is uitgekomen. De hoogste tijd dus om deze oude maar zeer succesvolle kaartspel is onder de loep te nemen. Emiel deed vroeger altijd de reviews in zijn eentje. Maar dat hoeft nu gelukkig niet meer. Yun komt gezellig aanschuiven om samen met Emiel het over de laatste en tevens tiende expansion van Hearthstone te hebben.

Niet een beetje dood, maar heel erg dood!

Bij een nieuwe Hearthstone expansion horen natuurlijk nieuwe kaarten. Maar liefst 135 nieuwe kaarten zijn toegevoegd in de laatste update. Naast bakkenvol nieuwe kaarten is er ook een nieuw keyword genaamd: “Overkill”. Een leuke toevoeging die extra strategische elementen met zich mee brengt. Het concept is simpel. Je moet meer schade aanrichten dan de health points van je vijand om zo het effect te activeren. Je ‘overkilled’ als het ware de kaarten van je tegenstander.

Rumble Run

Liefhebbers van de Dungeon Run in Kobolds & Catacombs of de Monster Hunt in The Witchwood kunnen ook dit keer genieten van een spectaculair solo avontuur. De Rumble Run is de nieuwste toevoeging aan de singleplayer content van Hearthstone. Je begint door een van de negen classes te kiezen, die tevens ook allemaal een eigen Loa en team vertegenwoordigen. Naar mate je verder komt, krijg je buffs en speciale kaarten om je deck nog sterker te maken. Het doel is om alle acht de andere Class Heroes te verslaan, en als kampioen te eindigen.
Mocht je van plan zijn om Hearthstone weer op te pakken, dan heb ik goed nieuws. Bij het inloggen krijg je namelijk een Legendary card, en zes card packs van Blizzard om je avontuur in Rastakhan’s Rumble te beginnen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch