Menu Premium
Loading...

Hearthstone: Heroes of Warcraft Review

26/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Blizzard is heer en meester als het op PC-games aankomt en heeft niet zo lang geleden een heel opmerkelijk project uitgebracht, namelijk Hearthstone: Heroes of Warcraft. De game is net als elke andere klassieke card-game, waarin beide spelers een uniek dek hebben met kaarten die allemaal eigen spells en skills bevatten. Zo zijn er kaarten met ‘taunt’ die je tegenspeler gedwongen moet aanvallen of heb je spells waarmee je alleen kaarten die op het speelveld liggen in één keer kan vernietigen. De game maakt overigens gebruik van het free-to-play model, waardoor iedereen het kan downloaden en zonder restricties kan spelen. Heb jij altijd al card-games gespeeld zoals Magic en ben je een groot fan van Warcraft? Check dan snel deze Hearthstone: Heroes of Warcraft review.

Blizzard heeft al aangekondigd dat ze werken aan een port naar de tablet en smartphone, maar voorlopig moeten we het nog even doen met de PC-versie. Over het algemeen zijn Blizzard-games grafisch niet zo zwaar en zijn dus op een wat oudere computer goed te draaien. Melle is er dan ook volop mee bezig geweest. Boris was daarnaast erg te spreken over het free-to-play principe, maar of dit past bij een Blizzard-game is natuurlijk de vraag. Melle en Boris vertellen het je in de Hearthstone: Heroes of Warcraft review.

Hearthstone: Heroes of Warcraft is, zoals de naam al zegt, gebaseerd op personages uit het Warcraft-universum. Elke speler kiest een Hero en bouwt hier omheen zijn of haar kaartendek. Elke Hero is uniek en heeft een special-ability. De kaarten in Hearthstone krijg je door het openen van kaartpakketten. Deze kaartpakketten kun je winnen of kopen door middel van in-game gold of echt geld. Of dit Hearthstone: Heroes of Warcraft ten goede komt, check je in de Hearthstone: Heroes of Warcraft Review.

Ontwikkelaar: Blizzard
Uitgever: Blizzard
Platform: PC, Android en iOS

Hearthstone: Heroes of Warcraft Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch